ymr Pazartesi günü doktor sezaryan için gün vericek. Ve bu sabah gördüğüm rüya😔 bebeğimin beşiği çatılıyordu kırılıyordu. Netten tabirine baktım çok kötü 😔 okdar çok canım sıkıldıkı mahvoldum. Bebeğinizin ölceğine işaret dıyor resmen kafayı yicem şuan
Deletedmom15257 ymr rüyalar işte kalkdua et kendine besmele çek allaha sığın insallah hiç birşey olmucak rüyalar bilinçaltında olanları gösteriyor demekki hep etkilenmiş korkmuşsunuz
Glsm91 ymr ömrünü uzatmisin canim korkma ♥️ Hamilelikte özellikle son zamanlarda cok korkutuyorlar sürekli ayetel kürsi oku icin ferahlasin 😊
aslhnyz Ay ben rüyamda gördüklerimi yaşasaydım şu an hayatta değildim felaketler silsilesi her gece rüyalarımda ama şükürler olsun rabbime bebeğim iyi,ben iyiyim güzel düşün güzel olsun dua et rabbine sığın kötü şeyleri dillendirmek iyi değil derler kötü düşünceleri at kafandan 😊 rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşallah sağlıkla 😊
zge_frdi ymr canim hamilelikte böyle ruyalar gormek normal. O kadar cok karışık kotu korkunc ruyalar görüyorum ki anlatamam ama hemen iyiye yorup hiç yorumuna falan bakmıyorum unutup gidiyorum iyi düşün iyi olsun
Yildizim ymr hiç düşünme oraları ben o kadar saçma rüyalar görüyorum ki bebeğimin kalbini durduğunu, kanamam olduğumu, Doğum anında vefat ettiğimi.. Şeytan bu dönemde bizle çok uğraşıyor sen dua et.. Rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin
Benay ymr canım hamilelikte bu tarz rüyalar normal korkma ama gördüğün kötü rüyaları da kimseye anlatma herkes farklı yorumlar iyiye de kötüye de kötü rüyayı nasıl tabir edersen o şekil önüne gelir derler sen Allah’a sığın hem ölü görmek diri görmektir derler gördüğümüz her rüya sanki çıkıyor mu öyle olsa hepimiz yandık bittik kül olmuştuk sen içini ferah tut kötüyü düşünüp kötüyü çağırma olur mu sağ sağlam alırsın inşallah kucağına evladını
ilkayksck ymr canım ya rüyalarım tersi çıkar derler sen gönlünü ferah tut Allah korur evladını üzülmeeee
Melomeltem ymr suya anlat oku üfle Allah’a sığın birde solunaydi galiba yanlış bilmiyorsam soluna kafanı çevir anlar rüyanı lanet seytanden sana sığınırım Allah’ım seytanin şerrinden sana sığınırım de sonunda sag yada soldu sen netten bir bak
Melikelikelike ymr her gördüğümüz rüya değil bilinçaltındaki düşüncelerimiz, korkularımız olabiliyor. Kötü düşünmeyin
fatmanurkantar ymr ya gerçek rüyalar sizin aklınızda dahi olmayan şeylerle oluyor hamilelikte bir bayanın tek düşüncesi bebeği olduğu için sizin artık bilinç altınıza yerleşmiştir internette olanlar hurafe zaten siz rahat olun kendinize stres yapmayın tansiyonunuz yükselir boşu boşuna bebeğe zarar verirsiniz allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin sağlıklı upuzun bir ömrü olsun bebeğinizin
Hatunnn ymr bu zamana kdr gordugunuz ruyalar hep cikti mi ne bu endiseniz kotu dusunnmeyin lutfen, suan bulundugunuz surec ruyalarini etkiliyor psikolojik olarak ve tabiri filan bosverin siz kendiniz ruyanizi hep hayra yorun ve dillendirip anlatmayin makbul olani odur
Meddythemama ymr bende bugün rüyamda yapışık kafalı gördüm 🙄 gebelikte böyle saçma rüyalar görmek çok normalmiş
aysgldlrl67 ymr aynı ben 😊 gülüyorum ama kusura bakma cnm.kendimi gördüm bi an. Çok düşündüğümüz için olablr. Bende salı günü seZaryen olacam.her aksam değişik kötü rüyalar görüyorum.. hamileliğin başında da hep kanama falan görüyordum rüyamda.. Allah in izniyle bişey olmaz InşaAllah.. iyi düşünelim iyi olsun 😍😍😍