rumeysa_arslan06 kızlar daha 5 haftalık hamileyim kahverengi ve açık pembe akıntım oluyor doktorum normal diyor yat dinlen diyor kese büyüyüp bebek yerleşceği için öyle oluyor diyor ama ben yinede korkuyorum aranızda yaşayan varmı
Deletedmom_103 rumeysa_arslan06 doktor normal dediyse korkacak bişey yok. Doktora inanmayıp buraya sormakta yerleşme kanaması işte çok normal
Lindam06 rumeysa_arslan06 8+1 im hala devam ediyor canım progesteron kullanıyorum başkada bir sıkıntı yok şükür içerde kanama şeklinde. Bende bayramın 2.günü acile gittim yerleşme kanaması dedi :) yat dinlen dedi yatıp dinlenicez şu 3 ay bitene kadar en azından.
Ecesec rumeysa_arslan06 bende o durumdayım 5+4 deyim pembe başlayan lekelerim bazen kahve bazen koyu kırmızı oluyor. Progestan kullanıyorum günde üç defa. Aşagıda sürekli bi acıma var ama sancı gibi değil. Yani bir şey olmadan böyle devam eder mi bende merak ediyorum
rumeysa_arslan06 Lindam06 benimde daha yeni başladı 2 gündür bende progestan kullanıyorum korkuyorum birşeymi oluyor acaba diye inşallah geçer en kısa zamanda 🙏🏻🩷
Lindam06 rumeysa_arslan06 hepimizinki geçsin inşallah. Öğrendiğim günden beri gunde 3 kere kullanıyorum artık ondan bile canım yanmaya başladı 😥 yan etkileride cok ağır bu ilacın birde oksapar kullanıyorum heryer mosmor 💁🏼♀️ analık diyorum işte gülü seven dikene katlanıyor sonu cok güzel olucak anne olucaz bebeklerimiz gelicek prenses olucaz ❤️❤️🦋🦋🦋 böyle düşünelim her zaman…. Moralimiz yuksek olsunki bebeklerimiz üzülmesin herseyi hissediyorlar annesi 🤰🥰 civiclerimiz gelince unutucaz hepsini.
Ecesec rumeysa_arslan06 inşallah gerçekten korkuyorum hani böylesini yaşamadım daha öncede gebelik geçirdm. Ama bu farklı calısıyorumda her türlü düşündürüyor işte. İnşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz
Hzky2010 rumeysa_arslan06 ultrasonla baktığında aktif bir kanama görmediği için büyük ihtimalle yatış falan vermemiştir siz sakın kendinizi yormayın gerekirse sürekli uzanın en azından kanamanız durup içiniz rahatlayana kadar