Tgcmrt48 bebeklerimveben_ 33+1 herşeyi yıkadım ama sezeryan günüm 10 Ağustos şimdiden çantaya koymaya gerek yok diye düşünüyorum 🤓
Fahin bebeklerimveben_ 34 +6 dayim. Sadece hurclara yerlestirdim. Yarinda cantaya atmayi planliyorum☺️
bebeklerimveben_ Akker benimde üşendiğim şey kızımdan olan kıyafet falan var mı bakmak glflf sonra alışveriş ama enerji yook 😂
Akker bebeklerimveben_ aaa ben o kadar değilim kız 😂 şimdi kızımız olacak inşallah 🤲🏻🤲🏻 oğlumun küçükleri yıkadım battaniyeler falan her şeyi ütüledim vs, depend falan aldım , sadece valize koyulmayı bekliyorlar 😂
bebeklerimveben_ Akker ahhaha MaşAllah yok daha yapmadım ben kızımda da 35. Haftada yapmıştım demekki bünye orda alıştı fkfl
Minis122 bebeklerimveben_ siz siz olun hazirlayin ben yarim yamalak.hazirlamistim.aniden sanci.kasilma.cikti hastaneye yatis verildi 33 haftada 1 hafta yattim ciktim dpgum.olmadi ama koseden donduk dogum.icin eve gekince hemen herdeyini hazirladim 34+4 haftalik oldum her an dogumum.olabilir erken gelicek oglusum
bebeklerimveben_ Minis122 rabbim yar ve yardımcınız olsun özel değil ise bi rahatsızlığınız dan dolayı mı erken doğum olacak
Minis122 bebeklerimveben_ yok cnm 33 . Haftada kontrole gidene kadar hic birseyim yoktu dogum belirtisi sanci vesayre hic bisi. Normal kontrole gittim duzenli kasilmalarim.cikti erken dogum dedi doktorum yatis yapti 2 gun ilac berdie ene girmedi doguma aldi geri cikardi. Kuvez yetersiz die sevk oldum ama hala dogum yaomadim bugun asiri alt kisima baskim var agrim var pazartesi gunune ladar bekleyip gidicem doktors