Havvaemre Bu sabah 9 da sezeryan ile doğum yaptım. Bebeğimde bende iyiyiz çok şükür. Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz. Çok güzel bi duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kucaklarınıza almayı nasip etsin.
Yrgnnnnnn Havvaemre genel anestezi mi spinal mi oldunuz uyanmak geç oluyor mu genelse. Çok ağrı varmı birde 🤕
19982023 Havvaemre peki sezeryan sonrası karına bastırma olayı var diyorlar bu yapıldı mı size çok ağrılı mi bu işlem ?
Havvaemre newmom07 Vallaha acımadı hiç anlamadım desem yeridir. Epidural oldum sonrası ağrılar acıyor fazlasıyla.
Havvaemre Yrgnnnnnn Epidural oldum, etkisi geçince ağrılar oluyor fazlasıyla. Uyutulmadığım için geneli bilemiyorum
Havvaemre 19982023 Benim kanamam direk geldi sezeryan sonrasında. Uyuşukken biraz yaptılar sanırım ama acımadı. Sonrasında bastırma değil hemşire masaj yaptı 3 kere. Biraz acıdı tabi ama dayanılmayacak kadar değil
Ebraz Korkulcak kadar acı var mı bide sonda taktılar mı sana ben sonda takılmasından daha çok korkuyorum 😂
Ebraz 19982023 bazılarına öyle hastaneden hastaneye değişiyor ama doğum yaptıktan sonrada hala takılı kalıyormuş ya ayağa kalkana kadar galiba benimde idrar yollarım enfeksiyon kapmaya çok meyilli o sonra beni mahveder
TwinsmomDA Ebraz bende hep enfeksiyon kaparım sonda bi gün kaldı bende sıkıntı olmadı sadece bi hafta tuvalete çıkarken ağrısı oluyor