2oglusssannesii Kızlarrr kız bebekte göbek erken belli olur ve daha büyük göbek olur diyolar doğru mu ne zaman göbek belki olur şuan daha 3 haftalık gebeyim 3. Çocuğum olcak kızsa ne zaman ckar göbeğim sizin gobuslere bakabilir miyim🥰
Deletedmom_103 2oglusssannesii bu kişiden kişiye değişir. Göbekle cinsiyet belli olacaksa biz salak gibi niye doktor doktor geziyoruz 🙃
Aysee1123 2oglusssannesii Alakası olmuyor bunun hiç birşeyle. Benim kızım oluyor mesela 18. haftadan sonra çıktı karnım oda biraz yakında 24 haftalık olucam öyle çok büyümedi. Her gebelik her yapı farklı
Seyma2525 2oglusssannesii benim kızım olucak ama karnım hiç yok 8.ayımdayım cinsiyetle alakası yok iç karnın genişse çıkmaz darsa çıkar
Zeynepozcan Deletedmom_103 deliriceeem biri kusmaya göre cinsiyeti yorumlar biri göbeğe göre… Bu doktorlar ne kadar cahilmiş ya, okumuş cahiller
Deletedmom_103 Zeynepozcan her geçen gün daha fazlası geliyo yarın öbür gün neyse ben bunu post açayım sonra akskakskaks
Anneumut2318 Zeynepozcan sorma canım 3 doktor bana kız dedi artı detaylı doktoru kız dedi üstüne millet kız göbeği değil seninki erkek hepsi başımıza doktor kesildi 😁
Catsofmom Deletedmom_103 @Zeynepozcan En kötü cinsiyet tahminini dün okudum kadınlar kulübünde 🤣 ben düştüm sizde düşün asfgklş Taşıdığın çocuk erkekse şeyiniz kabarıyormuş testesterondan 🤣 kabarma yoksa kızmış adghklş
Catsofmom 2oglusssannesii Bacım ilk 2 çocukta kavrayamadın mı olayı. biz resmen 1.çocukta profesör olduk burada yaza okuya. O çocuğun organı çıkıpta sallanırsa erkek, sallanacak bir şey bulmazlarsa kız oluyor işte 🤣 götle göbekle olacak şeyler değil bunlar yau asdgklş
Zeynepozcan Catsofmom doktorları istifa etmeye davet ediyorum çünkü hiçbir şey bilmiyorlar bunlar gibileri dururken boşuna yer kaplıyorlar hastanelerde😂😂
anneoluyoruuumm16 2oglusssannesii 5 aylık olcaz yarın doktor kız dedi ama daha hiç göbeğim yok 😂 anlaşılmıyor hamile olduğum
Anneumut2318 2oglusssannesii benim kız canım 5 aydan sonra karnım tam kendini gösterdi şu an 6 buçuk olduk genetik yapıdan dolayı zayıf olduğum için görenler kilo almamışsın karnın yok erkek karnı ne bilim karnın çıkamamış her gün hamile kalmıyorum her sene doğurmuyorum ilk gebeliğim nerden bilim niye o kadar büyük değil ki 10 kilo almışım bu kilolar nereye gitti psikolojimi bozdular erkek diye diye 😂
Zeynepozcan Anneumut2318 benim bebiş oğlan, soranlara erkek dediğimde belli belli karnından diyorlar ama ben asla alakası olduğunu düşünmüyorum
Anneumut2318 Zeynepozcan bencede alakası yok kızda kusma olur erkek de olmaz diyorlar ama ablam her ikisinde kötü oldu ekşiyle tatlıyla göbekle alakası yok 🤷♀️
Deletedmom_103 Zeynepozcan millet müneccim daş… yemiş resmen tövbe yarabbim insanı zorla konuşturuyolar. Lan dingil sen benim içimdeki çocuğun pipisini veya vajinasını karnıma bakarak nasıl anlıyorsun ya anlatsana biraz diyicem ama bi gün birine kim o şanslı merak ediyorum akksakamamam