Meryem345 Hamileliğim ve ilk ikisinde 12. Hafta olduğunda veya olmadan hemen önce bulantım geçmişti 2 si de erkek ☺️ ama bu geçmedi hala böyle bir durum yaşayan varsa yazabilir mi
zeynozey Meryem345 oğlumda doğuma kadar kustum, kızımda 13. Haftada bıçak gibi kesildi kusmalarım😇 her bebek başka her hamilelik başka
AdaKaranfili Meryem345 alakası yok cinsiyetle ilk kızımda 15 haftaya kadar kustum. İkincide hiç kusmadim.cinsiyet ayni
2minnosannesi_ Meryem345 cinsiyetle hiç alakası yok ben kızımda çekmediğim kadar çektim bu hamileliğimde bulantı hatta kilo kaybettim yiyip içemediğim için adamdan tiksiniyordum kokusu kötü geliyordu burnuma ki duş almadan yatağa girmez o derece kokuyordu herşey erkek bebeğe hamileyim 18+3 deyiz ve hala tam olarak geçmiş değil
cokkasmabeabi atlasveannesi_ ne kızda ne oğlanda bulantısı olmayıp oğlan gebeliginde daha çok çeken ben 😂
Babyakca2891 atlasveannesi_ ben hiç mide bulantısı yaşamadım ama kız 18 haftalık olduk bir kere midem bulanmadı nasıl cinsiyetle alakası var çözemedim arkadaşım öğrendi öğreneli hastanede serum yiyor sürekli kustugu için onunki erkek mesela
Aaa122 Cinsiyetle alakası yok bulantının kızımda 1,2 hafta bulantı yaşadım 2. Hamileliğim 13. Haftadayım öğrendiğimde. Beri kusuyorum
Pamukprenses34 İlk oğlumda mide bulantısı yaşamadım şimdide kizim olacak bundada mide bulantısı yaşamadım bencede cinsiyetle alakası olmadığını düşünüyorum hakkınızda hayırlısı olsun mevlam tatdirmadigi meyveden tatdirsin size inşallah 🤗
Lolo3434 Meryem345 ilk hamileliğimde yani kızımda doğuma kadar hem bulantım oldu hem kusma şimdi 2. Hamileliğim 37. Haftamdayım kusmam ve bulantım yeni yeni geçti oğlum olacak😇😁
Gizaksu İlk gebeliğim kızdı hiç bulantım olmadı diyebilirim. Şu an 12 haftalık hamileyim büyük ihtimalle erkek dedi doktorum bulantılarım hat safhada 6. Haftadan beri. Doktor 4 aydan sonra geçer diyor bakalım ne olacak
Pardonbakarmisinn Meryem345 cinsiyetle alakasi yok cunku ilk cocugum erkekti 4 ay bulanti kusma yasadim ikinciside erkekti sezeryana alirken bile kusuyordum yani dogurana kadar surdu ucuncusude erkekti 3 ayda gecti suan cinsiyet belli degil 17+1 en basindan beri hic bulantim olmadi..
Meryem345 Babyakca2891 ya benim ikisi erkekti ve aynı zamanlarda geçti mide bulantım mesela ama bunda geçmiyor daha sabah kustum
saratlb @Meryem345 Cinsiyetle alakası olmadan her gebelikte farklı ola bilir. Benim ilk bebeğim kızdı 14 haftaya kadar her gün bulantı kusma yaşadım. Şimdi ikincide doktor 12 haftada kıza benzetti bir ay sonra yine bakacak dedi. Şu an 15+5 hiç kusma bulantı ve s. yaşamadım.
Meryem345 atlasveannesi_ şimdi bünye ye göre değişiyorlar diyorlar ama yani ilk ikisi aynıydı bu böyle olunca biraz kötü oldum ama bakalım ☺️ bide kese şeklinden de cinsiyet tahmini yapıyorlar