Emotion123456 Kızlar adet günüm 26 Haziran dı geçen ay bu ay hâlâ adet olmadım 5 gün gecikti bugün böyle bir durum yaşayan var mı hsg(rahim filmi) sonrası
Zeynepozcan Emotion123456 test yaptınız mı? Genellikle hsgden sonra gebe kalma ihtimali yüksek oluyormuş
runkli0606 Emotion123456 hamile kalmak için özellikle rahim filmi çektirip gebe olan tanıdıklarım var
Runadref Emotion123456 ben rahim filmini çektirdiğim ay hamile olduğumu öğrenmiştim😍 inşallah sizde güzel haber alırsınız🌸
Emotion123456 runkli0606 ben de 10 aydır istiyorum tüm tahliller normal en son rahîm filmi önerdi doktorum bakalım inşallah şu bayram günü bir sevinç daha yaşarız
Emotion123456 Runadref ayy inşallah bi yanım umutlanıyo bir yanım dur hemen heveslenme diyor nasip inşallah ben de yaşarım o mutluluğu☺️
Yusufayazin__annesi Emotion123456 canım bende Haziran’da çektirdim hsg bugun âdet r günüm ama hala adet olmadım dün sadece sarımsı 2 damla leke geldi dahada gelen giden yok beklemedeyim
Lionmom1 Emotion123456 benim tıkalıydı çok uğraşıldığı için ilk ay ağrım vardı yumurtlama günleri ilişki olmadı. Sonraki ay oldu.♥️