Cutemomy benim iki tüpüm de tıkalı ve 8.5 cm çikolata kistim var yani bir yumurtalığımı yok sayıyoruz. Ayrıca genetik sıkıntılarımız da vardı ve bahçecide buna dair hiçbir çalışma yapılmadı. Tüplerimden sıvı akışı olmasına rağmen transfer yaptılar bana üstelik biz hocaya bu şekilde yapmayalım dememize rağmen ‘deneyelim ne olacak’ kafasındaydı maalesef. Bülent hocada tedaviye başladığımızda yumurtalıklarıma Prp uygulandı ve sonrasında daha fazla yumurta toplandı. Genetik test yapıldı, mikroçip uygulamasıyla en kaliteli sperm seçildi, transferden önce gebelik aşısı uygulaması yapıldı yani ciddi anlamda profesyonel bir tedavi gördük. Hocayla birebirde çok muhatap olamıyorsun ama danışman hemşiren var ve gerçekten 7/24 iletişim sağlayabiliyorsun. Açıkçası bahçecide hocayla birebir iletişim kurmak hiçbir işime yaramadı o yüzden önemsemedim bu durumu. Acıbadem’in tek dezavantajı diğer tüp bebek merkezlerine göre çok pahalı maalesef ve transfer dahil her işlemden ekstra ücret alıyorlar. Bizim durumumuz müsaitti elhamdulillah diğer harcamalarımızdan kısıp tedavi olabildik. Eğer durumunuz müsaitse gerçekten gönülden tavsiye ederim diğer merkezlerde 5-6 kere deneyeceğinize burda 1 kere deneyin en azından ❤️