Herkese merhaba kızlar bu doğum hikayemi benim gibi çaresiz olup bu yolda zorlanan arkadaşlara inşallah faydası olur biraz uzun olacak 🤍
Ben 6 yıldır bebek hasretiyle yanan bir anneyim evlendim hamile kaldım 7. Haftada bebeğimi kaybettim sonra araştırmalara başlandi pıhtılaşma çıktı çift rahim dendi ve sonra tekrar hamile kaldım ve yine aynı haftada kaybettim bebeğimi sonra tekrar araştırıldı genetik tahliller rahim filmi derken yine çift rahim denildi daha sonra bulunduğum şehrin iyi doktorlarinda birine gittim ve ameliyat denildi ve ben ameliyat oldum doktor rahmimi delip çift rahim diye girdiğim ameliyatta perde olduğu ve yarısıni alabildiğini söyledi tabi kurtajlardan kalma yapışıklık perde derken adetim tamamen azaldı ve hamile kalmam da çok zorlaştı ameliyattan sonra yine doktor doktor gezip her gittiğim doktor farklı ilaç rahim filimleri bu süreçte aldığım ilaçlar rahim filimleri en önemlisi evlat hasreti beni yıprattı ama hiç umudumu kesmedim sonra yine hamile kaldım ve yine aynı haftada bebeğimi kaybettim yine kürtaj ilaçlar yıpranan rahim ve piskoloji sonra bir doktor duydum prof dahada Konya’da gidecek başka doktor kalmadı desem yeri Rabbime şükürler olsun doktorumu karşıma çıkardı muayene oldum ve tekrar ameliyat olmam gerektigini perde alınması lazım dedi ve ben ameliyat oldum perdenin hepsi alındı aradan yine zaman geçtikten sonra yine hamile kaldım ve yine kaybettim sebebin perde olmadigini anladik ve yine ayrıntılı araştırdı doktorum tabi ben bu sürelerde kimden ne duyduysam yaptım hocayada gittim tekkeye de gittim kurlerde içtim hepsi benim için bir umuttu ama Rabbim imtihan ediyordu ve ben hiç yoruldum demedim çünkü inanıyordum sonu güzel olacaktı sonra aradan yine uzun zaman geçtikten sonra tekrar hamile kaldım şükürler olsun tabi beni tahmin edebilirsiniz ki hep korkarak gittim doktoruma ve bana bir ilaç verdi kullanmaya başladım bağışıklıkla ilgili bir ilaç o korktuğum haftaları geçinceye kadar dokuz doğurdum diyebilirim şükürler olsun Rabbime ilerledi benim için zor oldu o haftaları gecsemde yinede hep korku korku derken 25. Haftada bir kanama ve acil serklaj açılmam olmuş sonra gerisi hep yatış ama 12 ye yakında ilaç kullanıyorum fiziksel ve piskolojikmen zorlanmıştim yatmak benim için çok zordu camdan bakıp günler geçecek mi diye soylenirdim ki Rabbime şükürler olsun geçti ve 36 . Haftaya geldim şiddetli ödemden yuruyememekten doguma alındım ve doğumumda zorlu oldu yavrumu kucağıma aldiktan sonra onu kuveze beni ameliyata devam ettiler bebeğim eşinden ayrılmak üzere olduğunu ve plesentanin rahmime yapistigini zorlu bir ameliyat olduğunu uyanınca öğrendim ve başta Rabbim sonra doktorum sayesinde ameliyatım güzel geçmiş ve oğlum umudum 5 6 gün kuvezde kaldı ve mutlu son umudumu kucağıma aldım ve evimize geldik Rabbime şükürler olsun bugünleri gösterdi inşallah sizede umut olur Rabbim kimseye yaşatmasın kimseye evlat hasreti yaşatmasın 🤍🤲