Powergirls Melike3435 kaçıncı gün embriyosuydu canim senin bide ne zaman transfer etti doktorun opudan sonra
Powergirls Melike3435 beklemeden yapmışlar kuzum belki de ondan olmadi rahim kendine gelmeden hemen transfer yapmışlar 40 gün beklenmesi gerekiyor
Melike3435 Powergirls bilmiyorum canım olabilir ilk denememizdi. Süreçte öğrendik biz de herşeyi . Kısmet değilmiş 😐
Elifkrky Melike3435 dondurulmuş embrio ihtimali daha yüksek tutması hersey Allah’ın elinde tabi bol tevekkül et Allah’a sığın olur Allah’ın izniyle üzülme olur mu bende yaptım ama dondurulmuştu çok şükür pozitifi gördük bol bol dua ediyorum sizler için rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlısıyla insallah
Powergirls Melike3435 kuzum ikinci de tutar inşallah ama bekle rahim toplansin doktorun hatası rahim toplanmadan transfer etmiş kendine gelsin transferini öyle yaptir bence ikinci de olacak bu süre içinde eğer rahminde sorun varmi yok mu ona baktir hsg filan cekilmediysen 😊
Caizint Melike3435 ben çok yoğun ilaç kullanmış biri olarak söylüyorum,ilaçların öyle bir yan etkisi yok :) testini tekrar et ilerleyen günlerde bence.Bence hamilesindir :) Edit: şimdi okuyorum🙁 Hayırlısı olsun.Daha iyisi olacaktır belki
Melike3435 Caizint yok canım dün testi tekrarladım 1.82 çıkmış 3 gün öncesi 10,04 çıkmıştı 🥺 olmadı yani
zipzipbebek Melike3435 ilaçlar ağır olduğu için vücudunun rahminin kendini toparlaması gerek geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla olur