Melikeaydn23 Henüz Müslin örtü alamadım uygun fiyatlı pamuklu memnun kaldığınız Müslin örtüleri paylaşırsanız sevinirim
Feyzaclk Melikeaydn23 cigitin şu çizgili müslini çok güzel bence ne ince ne kalın boyutu da çok iyi. Zaten tek sattığı müslin o sanırım trendyolda çıkar ☺️
Feyzaclk Melikeaydn23 bir de dolapta outletmuslın diye bi sayfa var. Trendyoldakinin yarı fiyatına satıyor ve çok güzeller.. aynıları 200 300e satılıyo sitelerde
hilalklkn Melikeaydn23 ben trendyoldan sipariş verdim ama pazartesi gelecek daha. 59,90dı ben aldığımda şuan 79,90 olmuş 😂😂
gokceveannesii Ben kumaşçıdan müslin kumaş aldım yengem de kenarlarını dikecek olmasaydı terziye diktirecektim hem daha uyguna geldi hem görüp dokunup alabildim ☺️
Aslan10 Melikeaydn23 ay fiyatları uçmuş bimde bile sen sert kumaşı 50 tl bide küçük alırken kumaş ve boyutuna dikkat
elif-asil Melikeaydn23 cıvıl de çok güzeldi.. Ben 2.5 yıl önce kızıma almştm tepe tepe kullandm hiçbişey olmadı… Şimdi ki bebeğime de kullanrm saglıkla kucagıma alım da inşallah