Yenibirannee Serap-asel kendinizi hangisine hazirladiysaniz onu secmeniz daha iyi tabiki.. ben spinalden memnun kaldim 2. Doğumumu da aynı şekilde tercih edeceğim 😇
Yenibirannee Serap-asel ay hayirr.. lütfen sakin kalmaya çalışın. Bebek illaki doğacak iki doğumun da ayrı zorlukları var.. ama kucağıniza alinca miss kokusu size herseyi unutturuyor 🥰
Edaefe Serap-asel oglumda tül havlu keselerine koymustum takim takim karistirp dagilmasin diye. Bu hamileligimde gene ayni sekilde hazirlamayi dusunuyorum
Melekannee17 Serap-asel valiz içi organizatör aldım ben. 7 parçalı ama tabiki hersey ona sığmadı, valizin vır kanadını bu organizetorle doldurdum diğer kanada havluyu, kağıt havluyu, terliği, eşimin pijamalarını felan koydum canım. Trendyoldan bulabilirsin.
Serap-asel Melekannee17 ana malzemeler sığsın gerısını olmazsa bi çanta yaparım peçete kahve bilmem ne onları bı çanta yaparım çünkü oda tek kısılık olcak
Yrgnnnnnn Merveozl not düşmek mantıklı tek tek açıp aradığını bulmak zor olurdu bende not yazayım. Valiz düzenleyici ler benimki ile aynı 🥰
TugSozTan Ben bu şekilde hepsini düzenleyicilere koydum. Eşim yanımda kalacağı ve eminim ki aradığını bulamayacağı için üstlerine yazdım. Şuan normal doğum gibi gözüküyor ama ben hep tedbirli olmayo severim o yüzden iki gün kalacak gibi hazırladım. Fazlası dert değil eksiği canımı sıkar. 😂
Serap-asel Merveozl benimde esım ve ablam kalacak allahın ıznıyle onlara göstermem zaten sadece ilk gıyıneceklerımızı ıcerı versınler gerısı odada kalsın