Aylinsevim Umaybebek1 erken çok tabiki öğrenmen için ama kesene bakılırsa erkek canım benimde fasulye şeklindeydi
5melekannesi Umaybebek1 Keseden tahmin yaparak ısrarla erkek demişlerdi ama kızım oluyo doktorum dalga geçmişti ve 8. Haftada cinsiyet oluşmadığı için anlaşılmaz 😂🫶
Umaybebek1 Aylinsevim benim arkadaşında kesesi yuvarlaktı ikisi de erkekmiş bu fasulye kese dedi kesin kız dedi o zaman hepsi yalan 🤣🤣🤣
Aylinsevim Umaybebek1 büyük ihtimal.yalan canim günü gelince artık öğrenirler zaman çabuk geçiyor ilk başlarda bende merk.ediyordum çok ama anneler hissediyor ya ne olacagiyla ilgili son 21 günümüz kaldı bile
gamzosgamzos Umaybebek1 iki kızım var ilk kızımın kesesi fasulye gibiydi kucuk kızımin kesesi yuvarlaktı 😊
Umaybebek1 Pnr_KMRC1 hayırlısı olsun inşallah canım benim. Arkaşımında fasulye gibiydi cinsiyeti kız 🤣
Baharmom_ Umaybebek1 hayır ya tamamen hurefe benim kızımda kesem yuvarlaktı 😅 Bide şey vardı kese sağdaysa erkek oda tamamen hurafe
Aycan1234 Keseye göre bakmak veya göbeğim sivriyse yayginsa kız erkek demek yanlış olur benimki herkesin söylemesine göre erkekti ama kızım olacak inşallah detaylidan sonra cinsiyeti kesin öğrendik