inci_tanesi Kizlar bebeğim 5.5 aylık 8 gündür büyük tuvaletini yapmıyor ama aşırı gaz çıkartıyor bu durum çok normal gözükmüyor başına gelen varmı ne yapmaliyim herşeyi denedim gaz ilaçları zeytinyağı rezene kendim içiyorum kimyon gaz var gerisi yok
Catsofmom inci_tanesi Bacım çocuğu al da bi doktora götür Allah korusun 😔 bağırsaklarda problemi olabilir 8 gün çok uzun bir süre
Dml1234 inci_tanesi benim oğlumdada yaşadık bunu. 9 gün yapmadı doktora götürdüm anne sütü ile beslenen bebeklerde olabilecek bir durum oldugunu söyledi. Sonrasında fitil verdi onu yaptıktan sonra tuvaletini yaptı ama farklı aralıklarla 2-3 defa yapmadıgı oldu bu şekilde
Tuntun inci_tanesi 10 güne kadar müsade ediyorlar anne sütü ile beslenen bebeklere korkmayın yine de doktora gitmek isterseniz içiniz huzursuz olmasın
Tuntun inci_tanesi normal fitil alıp ucundan böyle nohut kadar kesip kullanabilirsin bebeğine ben oğluma öyle bir kaç defa kullandım iyi geldi o da yapamıyordu bir hafta sürüyordu arada anne sütü alıyordu tek
inci_tanesi Catsofmom Götürecem tâbi ki de başına gelen oldu mu diye merak ettim on güne kadar normal diye biliyorum ama insan korkuyor
inci_tanesi Dml1234 Acile götürelim olmazsa evet sadece anne sütü ile besleniyor çok zor bir durum iki keredir böyle oldu lavman yapmak istiyorlar oda çok doğru değil diyor doktor acile götürmek istemedim o yüzden fitil ne önerdi acaba
inci_tanesi Dml1234 Çok huzursuz olunca acile gittik hafta ici de polikinige goturecez inşallah çok fazla dicki ve gaz dolu dedi duphalac da verdi kullan diye ama bilemiyorum ki ilaç sonuçta
inci_tanesi Tuntun Evet anne sütü alıyor sadece belki ondandır çok fazla dolmuş içi dedi doktor gaz ve dicki ile duphalac verdi kullan diye ama ilaç sonuçta hafta içi tekrar goturucem inşallah fitil daha mantıklı alayım inşallah