Melekinci Kizlar akintiniz oluyormu? 31 haftayim. 10 gundur akintim oluyor anlamiyorum bebeyin suyu ola bilirmi? Ic camasirimda ortasi beyaz kenari su gibi ama kokusuz oluyor, enfeksiyonum yok.
1prensesannesi_ Melekinci bende aynı hafftadayim 31 haftalık benimde öyle ama bnde enfeksiyon olduğu için oluyor damla damla iç camasirima damlaiyor sanki su gibi idrar kaçırıyormusum gibi kokulu oluyor bır de benimki doktor bana normal dedi çok akiyorsa acile gitmeni tavsiye ederim çünkü bu zamanlar erken doğumlar falan sık görülüyor için rahatlasın en azından 🥰🤗
35_tecrube Melekinci akıntım taa baştan beri var benimde iki gündür idrar tutamıyorum ne yesem ya genzime sıçrıyor yada boğazıma duruyor idrarımı hiç tutamıyorum bu arada bende 32+2 haftaligim aşırı derecede bel ve kasık ağrılarım oluyor
Melekinci Susu_09 hayir kullanmiyorum Hicbisey. Doktor soyledi akinti normal . Yine de icim hic rahat diyil ,acaba su olurmu
Aise44 Dml1234 hayır öyle değil damla damla az az da sızıyor. Aynı adet kanaması gibi hissediliyor azar azar
Melekinci 1prensesannesi_ hayir cok akmiyor tam su gibi olmuyir ,ortasi beyaz kenarlari su , doktor kontrolum 10 gune . Acaba bekliyimmi😕