Medine_yasar05 Kızlar 2 gündür geçmeyen mide bulantısı ve kusmalarim vardı bugün hem mide bulantısı hemde kasıklarıma sancı girip duruyor ne yapmalıyım
Edolili Medine_yasar05 off bende aynı durumdayım. Mide bulantısı yanma, ishal doktora gittim bi sorun da yok Renne duo kullanıyo musunuz
Ozdbtl Medine_yasar05 Gerçekten noluyor bize :( 33+3.. İnanılmaz mide bulantısıyla uyanıyorum günlerdir .aksam a kasık ağrım bacak ağrım baslıyor. Havalar sıcak ondan mı oluyor anlayamıyorum
Minis122 Medine_yasar05 sanciniz sık sık giriyorsa bingorunun ndoktora benimde 34+4 haftalik 10 gundur hastanrlerde surundun yattim kac gun kasilmam vardi. Dun hastanede yatiyordum. Buyuk donanaimlj hastaneye sevk yapacaklardi ishal kasilma sanci vardi. İmza atip eve ciktim pazartrsi ozelengidecegim die
Medine_yasar05 Edolili kullanıyorum ama hiç faydası yok cnm ya zaten az kaldı sezaryan olacağım için 37 haftalık alacaklar ama erkende gelirmi bilmiyorum
Minis122 Medine_yasar05 imk hamileleikte hic yasamadim bunda. Herdeyi yasadim hayirlisi ile dogsa Allah’ın izniyle