Nergs199 Beriyytann bebeğin solda diye sağ tarafına yatma .en sağlıklısi ve tavsiye edilen sol tarafa yatmak. Kalbimiz sol sa olduğu için bebeğe en iyi kan akışı sol tarafa yatildiginda sağlanıyor. Ve ayrıyten ellerde ayaklarda şişme olmuyor rahat uyuyabiliyor sun
Beriyytann Zmraemr ilk basta yukardaki sebeplerin hepsi sandim 😦 taa ki son cumleyi okuyana kadar tesekkur ederim ♥️☘️
YagizAsyaMom Beriyytann tabiki genelde sola yatarım ama artık vücut sola yattığım zaman tepki veriyor o yüzden ara ara sağa yatıyorum doktor uzun süre yatmadıpın sürece bir sıkıntı yaratmaz dedi. Kendimi şartlandırdığım için genelde sol taraf
Sum0303 Merhaba. Ben istediğim kendimi rahat hissettiğim her şekilde yattım. Zaten şöyle mesela 9ncu ayıma kadar sırt üstü yattığımda aşırı bi sıkıntım rahatsızlığım olmuyordu. Ama 9.cu ayda istesen de yapamıyorsun 😂 ordan tekme burdan yumruk derken mecbur dönüyorsun 😂 bu arada bugün inşallah doğum olucak 3cm açılmayla bekliyorum 💕😍 39+6dayımm
Beriyytann Sum0303 rabbim bi sancida kurtarsin insAllahh ezan da okunuyor 🙏🏻♥️ Darisi bize tüm bekleyenlere inşallahh 🙏🏻☘️