2prensesannesiiii ? Hanımlar 3 aylık iğnenin zararı var mı mesela ilerde tekrar gebelik düşündüm diyelim olmama gibi durumu var mı ? Bilgisi olan korunma yöntemleri hk bilgilendirsin beni lütfen 🙏🏻
AKLN 2prensesannesiiii Ben polistik overdim ve bildim bilesi adetlerim çok kötüydü evlendikten sonra da bir süre hem korunmak hemde adetlerim düzenlensin diye ilaç kullanıyordum hapları içmek için takip etmek zor geldi iğne yaptırdım doktorum da aylık iğne yaptır demişti ilk 3 ay adetim normal geldi sonra daha kötü oldu. 3 aylık iğneler bence tehlikeli illa yaptırıcam diyorsan bence aylık yaptır. Birde adet düzenini bozma ihtimali çok yüksek
Yenibirii 2prensesannesiiii bunlar yüzde yüz garanti veren yöntemler degill. En güveniliri bence prezervatif
AKLN 2prensesannesiiii onlarda günlerini kaçırmadığın sürece sıkıntı olmuyor. Hap için de yaz24 dü tavsiye ederim
2prensesannesiiii Belginylmz iğneyi önermedi kimse napacam şaştım hormonlara zarar vermek istemiyorum şuan da gebelik olsun istemiyorum son posta bakar mısınız rica etsem 🙏🏻
Belginylmz 2prensesannesiiii ablamda kullandı ingeneden aylık ama 1 sene kullandı bıraktı hamile kaldı bn hapını kullandım bıraktığım da 3 ayında hamile kaldım hormanlari kesinlikle bozmuyor okadr cewremde War 6 sene hap kullanan War atladım birakti hemen hamile kaldi ignede öyle
2prensesannesiiii Yenibirii kız oda yırtık çıkabilir ya bence hiç bi yöntem güvenli değil sağlıklı da olmuyor kadın korunursa öyle diyorlar
Yenibirii 2prensesannesiiii o anlasilir ama.yirtik olsa. Zaten normal lastik degil delmesi zor bi materyalden yapiliyolar