Dygu1122 01180322 çok geçmiş olsun sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım inşallah bizde 2 li testin sonuçlarını bekliyoruz pazartesi belli olacak inşallah
01180322 Dygu1122 yaa bnde haftaya cuma yaptircam , sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Umarım test sonuçları temiz gelir hepimizn. Hiçbir bebek çocuk hastalanmasin
Ilba_34 Bende 13. Haftama gireceğim inşAllah 8. Haftadan beri mide bulantılarıyla başım dertte dışarı çıkmaya korkar oldum dışarıda kötü kokuya hemen öğüresim geliyor ilaç alıyorum ama pek etki etmiyor 😪
Dygu1122 mommys1 canım test sonuçların çıktımı benim dün çıktı çok şükür iyi dedi doktorumuz herhangi bir sorunumuz yok 2 hafta sonra tekrar gideceğiz bu sefer cinsiyeti net öğreniriz sanırım çok merak ediyorum🙈
Elifnurgkk Dygu1122 12+2 tiz bugün sabahları çok kötü oluyorum mide bulantısı halsizlik çok zorluyor 🥴
Dygu1122 Elifnurgkk 12+6 olduk benimde sabahları mide bulantıları tekrar başladı onun haricinde bir sıkıntım yok şükür cinsiyeti öğrendiniz mi acaba
Melikekar123 Dygu1122 benim aynı devam ediyor sadece çıkarmıyorum ama tüm gün bulantı dişarı cıkınca bayılacak gibi oluyorum sürekli yatmam gerekiyor
Dygu1122 Elifnurgkk doktorumuz çok uğraş verdi kız dedi ama emin değilim dedi yani daha çok değişir :) hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler inşallah😍
mommys1 Dygu1122 çıktı bebiş normal sınırlarda çıkmış gözümüz aydın dedi doktor bi sıkıntı yokmuş çok şükür 🙏 bizde 1 ay sonra gidicez 😂
Besst mommys1 ay bende sonuçlar için 1 ay sonra gidicem ama ölüyorum meraktan belirtim yok dayanamıyorum