Dygu1122 Belirtilerim yok denecek kadar azaldı en son 9 haftalık iken kontrole gitmiştim bayram sonuna kaldı pazartesi gideceğim inşallah merak ediyorum nasıl diye birde belirti kalmayınca insan ister istemez korkuyor normalmi acaba sizde nasıl kızlar
gulsu-can Dygu1122 bizde 11+3 deyiz bende de hiç belirti yok bazen hamile değilim galiba diye kendi kendime düşünüyorum birkac haftaya gidip bakacağız bebise bakalim ne alemde 😌
mommys1 Dygu1122 of bende de durum aynı 1 haftadır falan azaldı belirtilerim korkuyorum bişey mi oldu diye en son 9+6 da görmüştük şimdi 12+3 olduk inşallah bi sıkıntı yoktur 🙏
Sonsuzzz Dygu1122 biz bugün 12 ye girdik 😍 yorulunca acıkınca mide bulantım oluyor onun dışında belirtim yok yarın ikili tarama testimiz var heyecanlıyız :) cinsiyet öğrenebilir miyim acaba
BusrArslan Bizde 12+4 teyiz kızlar. Sabahları mide bulantısı dışında bir belirtim yok. 13 hafta da ikili test olacağız bakalım 😊
Seymanurbozdag12 Bizde bugün tam 12 haftaligiz 3 gün sonra gidicem kontrole bende koku hassasiyeti mide bulantisi oluyor ara ara başka bir şey yok
Dygu1122 mommys1 seni çok iyi anlıyorum bazen eşim kızıyor çok evham yapıyorsun diyor ama ne yapayım insan düşünmeden edemiyor inşallah iyilerdir pazartesi gideceğim bakalım
mommys1 Dygu1122 onlara babalık doğunca yükleniyo tabi biz önce bebişi sonra kendimizi düşünüyoruz 😂 çarsamba gidicem bende ikili tarama yapılcak . bi düşüğüm var o yüzden bunda çok tedbirliyim inşallah sağ salim kucağımıza almak nasip olur 🙏
Dygu1122 mommys1 amin canım inşallah benimde riskliydi her hafta lekelenmem oluyordu şimdi 2 haftadır yok çok şükür . Taramada cinsiyet söylüyorlar mı acaba pazartesi yaptıracağım bende 12+2 olmuş oluyoruz
mommys1 Dygu1122 ay aynı seyleri yaşamışızz bende kanama alanı falan vardı gitti çok şükür şuan durum ne bilmiyorum ama taramada cinsiyet öğrenenler çok sanırım erkekse zaten erken belli oluyomuç kızsa biraz daha sonra
Dygu1122 mommys1 hayırlısı olsun canım kız erkek farketmiyor eli ayağı düzgün sağlıklı olsun ilk gebeliğinmi seninde
mommys1 Dygu1122 aynen öyle valla hiç önemli değil cinsiyeti ilk gebelikte bebeğin kalbi durdu bu 2. gebeliğim
Dygu1122 mommys1 anladım canım Allahım sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah yine haberleşelim kontrollerden sonra😍
Dygu1122 mommys1 ense kalınlığı 1.23 çıktı iyi dedi doktorum kan tahlili yaptı haftaya çıkıcak sonucu inşallah iyi çıkar dua edin lütfen😍 cinsiyete baktı ama pek benzetemiyorum dedi kesin olmamakla birlikte kız dedi ama net değil