semaylmz34 Anneler bu haftalarda suyu patlayan var mı? Benim hala suyum gelmeye devam ediyor hastanede yatıyorum ama ne kadar gidicek hiç bilmiyorum
Hubeyb9 semaylmz34 geçmiş olsun canım bende 31 haftaligim suyum kanama açıklık yok ama sağ alt köşede karnımda çok şiddetli ağrı var 3 gündür geçmiyor. Erken doğum olur diye bekliyorum bende smdi
semaylmz34 peri5860 enfeksiyondan ağır grip geçirdim önce açıklığım oldu sonra suyum patladı 18 cm sudan 3 cm suyum kaldı bugün sabaha kadar nstye bağlıyım anı kalp atışı durursa diye
Sara-2007 Peki neden patladi aşırı ayak usdemi kaldimiz yada agirmi kaldirdiniz cunki domtorum onlari yapmazsan olmaz dedi
semaylmz34 Sara-2007 enfeksiyondan ağır grip geçirdim önce açıklığım oldu sonra suyum patladı 18 cm sudan 3 cm suyum kaldı bugün sabaha kadar nstye bağlıyım anı kalp atışı durursa diye
semaylmz34 peri5860 amin amin inşallah galiba bu uygulamayı kullanan bir tek ben böyleyim kimse yazmadı şimdiye kadar da hiç görmedim
peri5860 semaylmz34 Canım herkeste farklı sorunlar olabiliyor işte ben de korkuyorum böyle şeyler okuyunca edince ama bilgim var ise de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım Rabb’im yardımcın olsun
semaylmz34 Sara-2007 31+2 olduk bugün dün gece sabaha kadar nstye bağlıydim sürekli bebeğin kalp atışlarını izleyerek bebeği içerde büyütmeye çalışıyolar
semaylmz34 Hubeyb9 sadece ağrı için erken doğum olmaz yalancı sancılarin başlama dönemi tam o haftalar korkmamanizi tavsiye ederim
semaylmz34 Hubeyb9 içini rahat tut valla ben 23. Haftada yattım hastaneye 31. Haftama kadar 2 cm açıklıkla büyüttüm karnımda hala aynı açıklığım var o sebeple zaten suyum patladı enfeksiyondan