TheMuhtesem Amazon prime için Chicco oto koltuklarında indirim var, chicco seat2fit i-size air oto koltuğunu 4bine aldım, normalde 10binden başlıyor
Leylayla H&M de çok güzel 5 li bodyler 5 li alt üstler var tanesi 100₺ geliyor . Kumaşları çokkkk iyiii
viildaaannn Ebebek ten bugün yenidoğan setler aldım 5 li tulumu alt üst takımlar 130 tlye aldım sarı etiket indirimi var
Trldyg Flormar 100 TL indirim tanımlıyor koşulsuz şartsız, kozmetik ihtiyacınız varsa 27 temmuza kadar geçerli
__mom1 Hepsiburada rabi mobilya yüzde 10 indirim yapmış bebeğine dolap veya şifonyer almak isteyenler için piyasaya göre uyguna geliyor 🌸
Esracigdem HappyMom amazon.com.tr de prime a özel lansinoh elektrikli gögüs pompası 855 lira bormal fyatları 1100-1300 arası
kaderimsibirii Kızlar selam e bebekte avent yenidoğan biberon seti 1000 tl Hepsiburada da sepette %20 indirim artı 75 tl indirim kuponu ile 583 TL’ye düşüyor kaçırmayın
ebruu0808 28 Temmuz cuma günü BİM e aktüel ürün olarak 6’lı valiz organizeri geliyor hemde fermuarlı 44,50₺ kaçırılmaması lazım bu fiyata bulmak imkansız 🙃
Nisss Ebebekten %20 indirim ile göğüs gümüş kalkan aldım. 350 den 280’e düşüyor. Pozitif önerileri fazlaydı