beyzacmvrc Var mı böyle olan? bugün kızım tam 1 aylık. Kanamam su gibi açık pembe renkte oluyodu hala. Dün bacaklarim belim çok ağrıyodu. Sabah kalktım adet olmusum
1prensesimm beyzacmvrc ya bu lohusalık çok değişik benimde 40 im 20 temmuzda bitecek lohusa kanamam lekelenmeye döndü normal bişey mi değil mi bende anlamadım
catandgirlmom beyzacmvrc ayy benim 46. Günüm hala jel gibi pembemsi bir akıntım var yoğun şekilde her sabahta karnım ağrıyor regl ağrısı gibi . doktorum bayram tatilinde 3 temmuzda randevum spiral taktırmayı düşünüyordum ama bu lekelenme varken takmaz heralde
beyzacmvrc 1prensesimm benim ilk günler açık pembe şeklinde kanamam oluyodu 10. Günden sonra koyulasti çoğaldı birkaç gün sonra yine pembeye döndü Şimdi yine normal kanama seklinxe ama karnım falan ağrıyor adet oldum yani heralde
1prensesimm beyzacmvrc evet canım bende az önce internette baktım kimisinin kanaması 50 gün bile surebiliyormus kimisinin 40 tan önce bitiyormus değişiyor ama eğer kafanı karıştıracak birşey varsa doktoruna sor bence❤️🥰
beyzacmvrc 1prensesimm bakayım 6-7 gün sürer biterse normal adet kanamasıdr ondan sonra bakalım tamamen kesilcek mi lohusa kanamasi ona göre sorarim