Caglaermis1 Kızlar biz kızımla bugün 33 haftalığız fakat uykuda öyle bacak kraplari yaşıyorum dayilmaz Bi acı yaşıyorum bununla ilgili bir öneriniz varmi ne yapamam gerekiyor
zeynozey Caglaermis1 aynı dertten muzdarip olarak, doktora sordum, magnezyum iç, günde 1 sade soda iç genede geçmezse sabret dedi sağolsun😂😂😂😂 sabrediyom
defnezumram Caglaermis1 ben her gün 1 şişe soda içiyorum gece sorun yaşamıyorum bide sol tarafıma yatıyorum kramp girmesini o engelliyor bide ama sırt üstü yatar ayaklarımı ileri doğru gerersem hiç affetmiyor
Yaz_mina Caglaermis1 benim de oluyor magnezyum takviyesi alıyorum azaldı ancak bacak ağrısı başladı şimdi de ben 26 haftalığım sebebi sadece magnezyum kalsiyum eksikliği mi acaba
Caglaermis1 defnezumram evet tam olarak bunu yaşıyorum sırt uzeri uyumaya korkar oldum kramplardan🤦♀️
defnezumram Caglaermis1 sırt üstü yatınca vücuttaki kan akışı yavaşlıyor o yüzden oluyor bebek içinde sağlıklı değil beslenmesini engelliyor bu pozisyon şey gibi düşün yer sofrasına oturdum ayağını kalçanın altına aldın ayağın uyuşuyor ya kan gitmediği için artık bizde de sırt üstü yatınca oluyor bu işte
defnezumram Caglaermis1 eşim bana hamile yastığı aldı bunun için sırtımı desteklediği için yana düşsemde gece yastık beni 45 derece yana düşürüyor 90 derece değil o yüzden de sıkıntı olmuyor
narinbianne Caglaermis1 magvital içiyorum bir de uyurken gerilmemeye dikkat et azıcık gerilirince kramp gidiyor bana hemen
Esmaozkan61 9+3 haftalık hamileyim dün yerden kalkarken birden sol tarafıma krap girdi cok korktum bişey olur mu yoksa normal mi