Didembyr mylifeAslan bende 26 haftada 1030 kiloydu şuan 28 olduk bakalım aman en önemli olan sağlıkla gelsinler
Minis122 Gunicka hic ozel birdey yemiyorum ne denk gelirse. Yiyorum inanin et sut balik hic takilmam ama mevye tuketiyorm ozellikle 2 haftadir hastanelerde surunmekten neyedim ne istim belli degil
Mrv001 Damla 32 haftalıgız en son 1400 gramdı haftaya tekrar randevumuz var benim bebis bi hafta alıyorsa iki hafta almıyor kilo
imren_melinarya 5995 ilk bebegimde biraz kilosuz dogmustu ama saglikliydi cok sukur biraz kilo aldirici seylere agirlik vereyim ben cok tesekkur ederim saglikli olsunlarda once tabi 🥰🤲
Symaaas 3Tospikannesi ben 33 haftalık oldum ağustos ortası yada başı gibi dddi doktor sizin imkansız başı olması
3Tospikannesi Symaaas Kime göre neye göre imkansız 😂 benim ilk çocuğum Eylül’ün ortasında bekleniyordu 10 ağustos da doğdu Oğlum Ekim’de bekleniyordu 5 Eylül’de doğdu benim doğumlarım normal ve çocuklarım erken doğuyor 35,36 hafta civarı imkansız olsa 26 vs haftalık bebekler doğmaz bebek bu ne zaman geleceği belli mi ki imkansız diyorsun ki bende isterim 39 40 haftaları görmeyi bebeğim kilo alır diğerleri 2500 doğdu bunun kilo almasını istedim ama doktorum senin bebeklerin erkenci o yüzden bu da doğuma kadar 2700 anca olur dedi
sewimomur Damla en son 35 +3 te gitmiştim 2 800 idi şimdi 37+1 carsamba sabah sezeryana girecem şimdi kaç bilmiyom
HabibeAlkan Damla ben 36+1 de gittim 3900gr ölçtüler doktorum yoktu asistanları yaptı ölçümü bence bi yalnışlık var bu kadar büyük olması garip ayın 4ü gidicem doktora bakalım ne kadar
Yeliizzzz Elenora bizim 25 haftada 762 gramdı , doktor normal bir sıkıntı yok demişti 🌸 şuan 32+3 haftalığız😊