Happyymother Arkadaşlar o kadar araştırmama rağmen hâlâ iyi bir doktor bulamadım.Önerebileceğiniz hastane ve doktor önerleriniz varsa yazabilir misiniz ? Bir de ücretleri ne kadar ? 😊
Sila66 Happyymother özel avcılar anadolu hakan kılınç mayısda muayne 400 suan kac bılmıyorum ama cok ıyı doktor ıyı kı hakan hoca ıle tanıstım
Amineazra Happyymother bende Bağcılar şafak hastanesi Sema Yılmaz hanıma gidiyorum çok memnunum muayene ücreti 365 tl
caparjunior Happyymother atakent acıbadem Elif Ganime Aygün doktorum 32. haftadayız çok tatlı çok minnoş ve güven verici bir hekim. tavsiye ederim
aysesu Benim en çok duyduğum Bahçelievler Medipol Mürvet Hakyemez. Anadolu’da olduğum için uzaklıktan dolayı bir türlü karar veremedim ama çok duydum.
mrymblakrs seyda53 normal mi sezeryan mı acaba ?28. Haftadan sonra muhabbet hanıma geçtim şu an 32 haftadayım ve emin olamadım hala. Tecrübenizi aktarırsanız memnun olurum ☺️
SevvaallEr Avrasya Hastanesı Zeytinburnu Çiğdem Yavuzyurtsever valla ben ilk bu doktorla başladım aslada bırakmam insanı resmen doğuma bile hazırlıyorum üstünüzde asla negatiflik bırakmayan bir hoca 🫶🏻🥰
Sila66 Happyymother evet cok guzeldı dogumumda şarkı açtı konuştu benle ebeler de öyle aşırı eğlenceli ve ılgılıler ☺️🌸