nurayyilmaz canım 3 ay önce doğum yaptım. Neşe hanıma son haftalarımda başladım tavsiye üzerine. Kadın güler yüzlü iyi hoş bu anlamda hakkını yemeyeyim. Ama beni gereksiz yere sezeryana aldı. 4200 dedi bebeğime. 3580 doğdu. Açılmam da vardı çatımda müsaitti ve daha 38. Haftadaydım günüme de vardı. O yüzden tavsiye edermisin dersen şu sebeplerden dolayı edemem.
Ben rabia nizama gidiyodum fiyatları uçurdu diye bırakmıstım. Şimdi çok pişmanım. Evet daha donuk ve pahalı biri ama işinin tam ehli. Hamilelik sürecimde kiloma kadar kontrol altında tuttu ve ben 8 kilo alarak doğum yaptım. Şeker yükleme yaptırmadı zararlı diye şekerimi kontrol altında tutmamı sağladı. Ve doğumda en çok dikkat ettiği şeyler bebeğin kordon kan akımının tam sağlanması ve ten tene temas. başka yerde dogurdugum için bana yapılmadı bunlar ve cok önemli oldugunu bunlardan mahrum kalınca anladım.
Şimdi 2. Dogumda nasipse ssvd istiyorum ve tekrar karşısına çıkmaya utanmazdam rabia nizama. Ya da ssvd destekçisi oldugu için senem akalın alkana giymeyi düşünüyorum. Özele gideceksen ya tam paraya kıy iyi bir yere git. Ya da şehir hastanesine git hiç ödeme. Sıradan özeller sadece sezeryan yaptırıyor maalesef. Sezeryan doğumu sorarsan da ben cok zor iyileştim normal doğum en güzeli.