whitechocalete 1babyyalcin merhaba bende Songül hanıma gidiyorum haftaya 12. Haftamız olacak ikili tarama testi yaptıracağız ücreti ne kadardı siz yaptırırken bir de cinsiyet tahmini yapar mı acaba☺️
1babyyalcin whitechocalete inan hatırlamıyorum yanlış yönlendirmiş olmayayım nisanda yaptırmıştık biz değişmiştir sanırım bana 13.haftada tahminde bulunmuştu
Badis Medicabilde Ali bahadırlıya gidiyorum çok sakin ve ilgili bir doktor memnunum kendisinden temmuz ayında doğum 10 bin
whitechocalete adoele evet çok sık zam yapıyorlar. İkili tarama testini ne kadara yaptırmıştınız acaba haftaya gideceğim de ben
1babyyalcin adoele zam gelmiş yine doğuma kadar ne kadar olur allah bilir 🫠 bende 24+4 haftalığım ilk bebek mi sizinde
Glll Senem Alkan Akalın dan 2019 da çok memnun kaldım. İlk gebelik takibimi ve doğumumu kendisi yaptı. Şu an 2. Gebeliğim farklı bir şehirdeyim ve senem hanım gibisini bulamadım 🙄
Seyma1612 Elifseyrek-16 Medicalpark Sibel özsoy ona giden bütün tanıdıklarım normal doğum yaptı ve hepsi çok övdü
cemreakgn Elifseyrek-16 iltaç hanım canım eşide riskli gebelik uzmanı aşırı memnunum birçok hekim değiştirmiş biri olarak söylüyorum iltaç akkurt araştır derim