Elifseyrek-16 Merhaba kızlar hamileliğimi yeni öğrendim daha 1 aylık son regli tarihime göre Bursaya taşınıcaz ama ben bursada kimseyi tanımıyorum kadın doğum doktoru önerirmisiniz lütfen şehir hastanesi olur özel olur 🥰😘
Esracigdem Elifseyrek-16 ben de Bursa’da yaşamıyorum ama gebelik takibim için Bursa Acıbadem de Mehmet Özgür beye gidiyorum. Çok iyi bir perinatolog. Ultrason cihazı cok iyi her gittiğimde de bebeğin yüzünü görüyorum 4 boyutlu ve renkli 🤭
16Gizem16 Ben Engin korkmazere gidiyorum medicabile geçmiş şimdilik iyi bir doktor onu tercih etme sebebim bilgisi ve kendim daha önce yaşamış olmudugum riskli gebelikten iki arkadaşımda volkan aksakalliya gidiyor memnunlar
16Gizem16 Ciceka1 malesef daha orda muane olmadım doktorum başka hastanedeydi yeni geçti oraya 1 hafta sonra gidicem isterseniz sorarım sizin için benim daha yolun başı cunki
Emay2 Sultis Merhaba Neriman hanım yıldırım dorukta iken onun hastasiydim. Oğlum eline doğdu .Şimdi yine hamileyim ama özel kliniği olduğunu duydum . Muayene ücreti ne kadar acaba birde tahlil olayını nasıl hallediyor .
16Gizem16 Seren16 malesef bilmiyorum 10 haftalık benimki daha o konuya gelip soramadım yeni geldi doktorum başka yerdeydi riskli gebelik olduğu için benimki belki fiyat yükselebilir benim doktorum da op değil doç cunki ama sorarım sizin icin
Aseleft Özel aritmi osmangazi hastanesi Mutlu Kilciler benim doktorum kendisinden cok memnunum sen bir sorarsin o bin cevap verir cok naif ve kibar bi insan tavsiye ederim 8 aydır kendisine muayene oluyorum
Sudeeee Aseleft bende aynı doktora gidiyorum canım bu yorumuna çok sevindim çünkü çok doğru bir yorum . İlk doğumumda mutlu beyde oldu şimdi 33 haftalığım yine mutlu beyde olucak insallah doğumum 😍😍 sen kaç haftalıksın
Esmagg Bende Bursa’ya yeni tasinicam yeni öğrendim gebeliğimi 7. Haftadayim Medicana Rukiye gönüllüyü ve pembe mavi de Esra hanımı duydum bilginiz var mı haklarında
Hernasipvaktineesirdir Haftada doktorumu netleştirmiş biri olarak söylüyorum 😂 New Esentepe de Neşe Kaplan Karakaş 👌🏻 Kadın hiç bu kadar geç gelmemi sorun yapmadan mesaj attıgım gibi her sorunumda anında cevap veriyor. Ultrasonda gayet güzel bakıyor. Çok tatlı dilli güler yüzlü ve kendini güvende hissettiriyor. Fiyat olarakta bıraktıgım doktorlardan daha uygun. Muayene 515 ti (40 lira zam gelecek diye duydum) Doğum 12 bin.
nurayyilmaz Hernasipvaktineesirdir merhaba doğumunuz oldu mu🎀🩵 Ben de bursaya yeni atandım 32+2 deyim daha doktor bulamadım onerir misiniz doktoru ve hastaneyi geç kalmaktan korkuyorum
_06ogretmenanne Elifseyrek-16 Eğer imkanınız varsa Acıbadem de Mümin hocayı öneririm. Yoksa Tıp Fakültesinde Adnan hocayı öneririm.