Aslan_84 betul_gok 14 haftalikken yapildi riskli gebelik oldugu icin. Insulin kullaniyorum. 36. haftaya geldik Cok sükür 🙏🏼
Nur001 Yagmurr8 canım o hastaneden hastaneye göre değişiyormuş benim içtiğim asla şeker tadı olan bişey değildi bildiğin Elmalı soda gibiydi asitliydi ve elmalıydı kimi hastane normal şekerli su gibi bişey içiyormuş
Sellmaa_akk Merhabalar şeker yüklemesi açlık tokluk için dahiliyeye gitmeliyim peki kadın doğum uzmanına gidip o mu yönlendirmeli
EbrKzlky Sinan35eda Şimdilik not ediyorum her çıkan sonucu , bu hafta doktor bakıcak sonuca göre diyet vs önerir herhalde
EbrKzlky sude34 Ya ben 70kgyum ama kiloyla alakası yok şekerin çok zayıf insanlardada çıkabiliyo. Benim ilk hamileliğimde yoktu ama bunda çıktı bide inan hamile olalı ağzıma şekere dair hiç bişey sürmediiğim halde 🥴
Aleyizzet03 gamzosgamzos açlığım düşük 60 gelıyo ünsilin kullanırsam açlığım düşük olduğu için dahada düşerse asıl felç geçirir ikimizde zarar görürüz doktor bu riski söyledi kabul etmedim
gamzosgamzos Aleyizzet03 anladım gecmis olsun Rabbim şifa versin saglikla kavusun bebisinize inşaAllah