betul_gok Şeker yüklemesi yaptırdınız mı anneler ve tam olarak kaç haftalıkken? Sonuçlarınız nasıldı?🥰
Merve1616 betul_gok 26.haftada yaptırdım.144 çıktı.Diyet yapıyorum ve günde bir kac kez şekerimi ölçüp not aliyorum.Eger düzene girmezse insülin başlanacak Çok dikkat ediyorum beslenmeme.
EbrKzlky betul_gok 24 te yaptırdım, aç karna şekerim yüksek çıkınca doktor şekeri içirtmedi bana.. 1 haftadır günde 4 kez kendim ölçüp not ediyorum, cuma tekrar gidicem insallah normaldir 🥴 bebek kilolu olur diye korkmuyo değilim şekerden ötürü 🥴
sude34 EbrKzlky benimde açlık 93 çıktı yükleme yapmadılar. 96 kiloyum. sonrasında sürekli takip ediyorum evden sürekli düşük çıkıyo 🥴
FlkNaz Yaptım 26.cı haftada 185 çıkmıştı yüksekti diyete başladım diyetle düzene girdi insüline gerek kalmadan son 5 günüm kaldı şimdi 💙
25fatma_28ibrahim FlkNaz beni 25 haftavda yaptırdım şeker yüklemeden önce 95 çıktı yüklendikten sonra 186 çıktı bayram dolayısıyla doktor a gösteremedim
Aleyizzet03 Yaptırmamiştim 30 haftada doktorum zorunlu istedi 1 saat tokluğum 240 cıkmişti şimdi 36+6 olduk diyet yapıyorum 200 lerde gene ünsilin kullanmak istemıyorum
Ahsenn031013 Aleyizzet03 neden istemiyorsunuz Şu yüzfen soruyorum Benimde değerler bu civardaydı su fazlalığı vardı ve erken doğum riskim vardı İnsülin kullanıyorum suyum normale geldi ve çok daha iyiyim
gamzosgamzos Aleyizzet03 neden insülin kullanmak istemiyorsunuzki sekeriniz baya yuksek Allah korusun bebeginiz veya size zarar gelebilir