GulKeskin cerenil yanı bence taktırmakta fayda var Suan tekrar taktırıp bir süre geri çekilme düşünüyorum sonrasına bakıcam hormonlu şeylerden bende çok korkuyorum İyice araştırmam lazim hiç bir fikrim yok
_nigarr24_ TubaEraslan boşanma konusunda evet😅Tüplerde de🫣Valla burdakiler öyle diyor başına gelenler olmuş
_nigarr24_ Ahsenn031013 yooo ben 3100 doğurmuştum suni sancıyla aman amaaaan öyle bir acı yok. Hani bir söz var ya ölüm gibi birşey ama kimse ölmedi🤣aynen öyle işte. Şimdi ikinciyi çıkarmak istemiyorum
Ahsenn031013 _nigarr24_ 😂😂 ya insan ilkinde bilmiyo etmiyo gidiyo bi şekilde doğuruyor Ama 2.cidden zor oluyor🙈🙈 valla bende çok korkuyorum
Canooo28 6,5 sene geri çekilme yöntemi ile korunduk, 2. İstedik, 2. Denemede oldu. Allah isteyenlere nasip etsin. 2. Doğumum olcak 1 ay sonra, düşünüyorum bende deri altı implantı denemek istiyorum. Arkadaşım da önerdi, memnunmuş. 🤷♀️
Mummumlilo Biz bir süre kondomla sonra geri çekilmeyle korunduk aslında korunma sayılmaz tabi geri çekilme ama hamile kalmadım ( kaladabilirdim) eğer asla çocuk düşünmesem bu yöntemi tercih etmem
TBsra Kizilciksurubu yaşamını kesinlikle önermiyorum Avrupa da yasaklandı çok fazla zararlı olup bir çok kadının hayatına mal olduğu için.
Kizilciksurubu TBsra Aaa öyle mi hiç duymadım. Zaten doktorlar da uzun süreli kullanım önermiyor hormonları baskıladığı için.