Susamtanesi-01 Kızlar canınızı çekmesin evde etsiz çiğköfte yaptım arkadaşlarım yeme bebeğe zarar verir dedi. Sizce hamilelikte çiğköfte yemek zararlı mı. Evde kendimiz yaptığımız
Tuba_6321 Susamtanesi-01 ben 2 buçuk aylık hamileyim hep acı çiğköfte yiyorum birde riskli hamilelik geçiriyorum ama canım aşırı çekiyor ne yapayım kendimi tutamıyorum ama acı iyi değil diyorlar yinede hep acı yiyorum 😊
Sena00 Susamtanesi-01 etsiz çiğköftenin zararı olmaz ikinci gebeliğim ikisinde de çok güzel yedim hiç bir şey de olmadı etsiz olmadığı sürece sorun yok
Sibel01ezgi Susamtanesi-01 yaa tabiki hauir yenilir dun eltim yapti hattaa oh miss 2.gebeligim bu en cok tukettigim cigkoftedir 😂
newmom07 Susamtanesi-01 yok be kuzum. Eşimin ailesi urfalı. Etsiz sürekli yaparlar yiyorum. Acı olsuğu icin cır cır yapıyor sadece mideni yakar belki bir de baska bir sey olmaz
Tripkolikkkiz Evet bilimsel araştırmalar ciğ köftenin sigara kadar zararlı olduğunu açıkladı. Özelliklede hamile kesimi Bulgurdan yapılan ciğköftenin yenmemesi kanaatinde. Ama alternatif olarak kısır yiyebilirsiniz.
trkozlem Susamtanesi-01 Etli olmadığı sürece sıkıntı yok canım istediğini ye fakat çok yemek yer bulur midede şişme yapıyor sonra seni rahatsız edebir ve geç saatlerde yememeye özen göster
Amineazra Susamtanesi-01 evde yapılan zarar vermez dışarda olanlarda Çin tuzu kullanılıyor ve zararlı diye düşünüyorum
turkuaz_ Susamtanesi-01 hamilelilte çiğ köfte yemek zararlı değil eğer taze çiğ köfteyse ve baharatları midenize dokunmucaksa istediğiniz kadar yiyebilirsiniz ben mesel bugun 3 tane dürüm gömdüm
Mutlulukkk Susamtanesi-01 hadi disaridan aldiklarimizinn icinde katki maddesi vs var diye zararli deseler anlayacagim da evde kendi yaptigmiz cig kofteden nolcak kzzzzz 😂 löp löp ye gitsin 😁😁😁