EYLULDILEK Merhaba 22₺6 dayım detaylı ultrason henüz yaptırmadım düzcede yaptırabileceğim hastane varmı çağsu aradım yapmıyorlar mış
umaydurununannesi EYLULDILEK gunes tıp var ucretını bılmıyorum unıversıte hastanesıde yapıyor ama baya onceden sıra alıyolar
buusur EYLULDILEK düzce çağsu yapıyor 2500₺ fiyat verdi bana, bolu çağsu yapmıyor düzceye yönlendiriyor, araştırma hastanesi ve güneş tıp yapıyor haftaya randevu alacağım tatilin bitmesini bekliyorum
BurcuLice EYLULDILEK Düzce’de güneş tıp merkezi yapıyor bir oraya bakın isterseniz ben orda yaptırmıştım 2 sene önce
buusur umaydurununannesi 750₺ miş geçen hafta fiyat aldım orda yaptıracağım ama kimse memnun değil oradan
EYLULDILEK 3prensannesiii kaçıncı haftaya kadar yaptırma vaktimiz var geç kalıcam die acelem yoksa İstanbul’a gidince yaptırabilirim ama vaktin geçmeainden korkuyorum
buusur 3prensannesiii kaçtır gidiyorum doktor yoktu odası mı değişti bilmiyorum gökhan beyin birkaç kişiden de memnuniyetsizlik duydum ordan almadım düzcede doktor sıkıntısı var maalesef 😑
buusur EYLULDILEK geçen hafta bana 750₺ dediler inşallah bir haftada zamlanmamıştır ptesi randevu alacağım geçen hafta vermedi bayramdan sonraya kaldınız dedi doktor tersliyor falan diyorlar kimse de önermiyor ama el mahkum 🫢😐
EYLULDILEK buusur güneş tıp merkezinde kadın doğum doktoru yok aradım ama üniversite hastanesinde randevu yok
buusur EYLULDILEK kadın doğumcu yapmıyor radyoloji yapıyor çağsudaki de radyoloji doktoru perinatoloji sadece ünv hastanesinde var randevusunu siz almıyorsunuz kadın doğum yönlendiriyor çok dolu zaten sıra yok
buusur EYLULDILEK araya bayram girdiği için ptesi güneş tıptan randevu alacağım aslında gidenler memnun değil ama mecbur kaldım çağsu çok yüksek fiyat verdi üniversite hastanesini de ben tercih etmedim üniversite hastanesi dışında heryerde radyoloji bakıyor burada perinatoloji her yerde yok maalesef
Nurr12 EYLULDILEK Ben özel hastane takipliyim doktorum numarasını verdi perinatoloji bölümü olarak aldım kadın doğum/perinatoloji ayrı bölümler