Cnsukckk Sezeryan olucagim icin son 9 gunum. Yalanci sancilar baya zorluyo beni malesef sizde durumlar nedir kizlar benle ayni gun dogum yapicak varmi 10temmuz da 😍
0322sukran Cnsukckk benimde 10 temmuz hayırlısıyla kucagımıza alalim minikleri ama artık çok zorluyor suan vajinam ve ayaklarim cok ağrıyor kısa süreli 2 sezeryan olcagi için mi bilmiyorum suan ağrıdan uyuyamıyorum
Kdemir55 Merhaba, sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim inşallah 🙏 benim 6 temmuz çook heyecanlı ve endişeliyim 🥹
ecehanakbey Şuan 37+6’ya girdik ben 40’a kadar beklemek ve normal doğum olsun istiyorum, baktık gelmiyor 40 sonunda sezeryan 🔪 Allah sağlıkla kucaklarımıza aldırsın 🤗
Nurrrates 0322sukran bende 37 haftalik hamileyim benimde aynı şekilde ayaklarımın altı agriyor vajinal ağrıyor. Ağırlık oldugu için öyle olur diyorlar
Senazg 0322sukran geçmiş olsun hayırlısıyla doğurun inşallah ayaklara çözümünüz var mı bende ayakalrımdan yatamıyorum sanki vücuduma fazla geliyor geriliyor beni yataktan atıyor o derece kalkıp üstüne sert sert basıyorum öyle ki bunalıyorum yatamıyorum
Nurrrates 0322sukran gerçekten öyle hiçbir iş yapasım gelmiyor gerçi iş yapsam da yapmasamda ağrıyor her türlü bıktım bende.. hayırlısıyla dogsalarda rahatlasak😂🥰 Doğunca bütün agrilar gidiyor diyorlar umarım öyle olur
Senazg Nurrrates doğuncada diğer türlü Zorluklar başlıyor güzel zorluklar ama 😍 en azından hareketlerimiz kıstılı olmuyor ve rahat yatıp rahat kalkıyoruz hayırlısı olsun inşallah
Nurrrates Senazg çok haklısınız🥰 şu agrilarimiz geçtikten sonra bebişe iyi kötü bakarız Allahın izniyle😇 Bu arada iyi bayramlar