Gamzeserdar Kızlar gece 3 gibi yattım normalde her üç saatte bir gece tuvalete kalkarım ama şimdi üstümdeki islakliga kalktım iş çamaşırım ve pijamam çok ıslanmış ve iç çamaşırım kırmızı beyaz beyaz akıntılar vardı tuvaletimimi kaçırdım diye düşündüm ilk ama kalktım lavaboya çıktım ama bacaklarimdan gene suzuldu daha önce hiç böyle olmadi acaba suyummu geldi sabah doktora gidicez bu arada 38+4 düm dua edin Esilam olsun♥️
tomurcukannesi Gamzeserdar suyun gelmeye başlamış canımm hadi hayırlı olsun sancılarını takip et. Benimde gece 12 de sancılarım başlamıştı hatta uykumdan uyandım kaç kere ve dediğin gibi çok akıntım vardı kırmızılı beyazlı geliyodu su şeklinde
MerveBeyza Gamzeserdar canim suyun gelmis bence sancini bekleme suyun geldigi icin hemen doktora git. Nisan geldigi zaman sanci bekleniyor ama suyun gelince sanci beklenmiyor. Bence hemen doktora git
Gamzeserdar tomurcukannesi iç çamaşırım renginden kan belli olmuyor yada gelmedi ama beyaz beyaz akıntılar vardı ilk defa şuan belime ara ara sancı vuruyor ama düzenli değil inşallah suyumdur
Ozzz Kızlar benimde şuan belim bayağ agriyo uykudan uyandırdı o derece.ama suyum nişanım gelmedi acaba günüm gelmiş olabilir mi 🙈
Ozzz tomurcukannesi benimki şuan adet ağrıma benziyo.normalde yaşadığım adet ağrısının bayağ bi üstünde ağrıyo
Ozzz Gamzeserdar amin canım inşallah yaa 🙇♂️sende çok bekleme biran önce git en azından belirtin var
Ozzz Gamzeserdar ne güzel bi heycandır bu 😍 inşallah herşey yolunda gider Allah yardımcın olsun kuzum
Gamzeserdar Ozzz allah razı olsun kuzum 5 dk da bir lavaboya çıkıyorum inşallah yanılmıyorumdur içimde bi umut melegime kavuşmaya az mı kaldı ne 😍