Nurkoylms Kizlar doktor cinsoyetimize büyük ihtimal kiz dedi ama Çin takvimine gore erkek diyor sizce hangisi dogru
Zeynepozcan Nurkoylms yav allah aşkına okumuş tecrübe etmiş insan dururken hurafe ve uydurma olan bi kulaktan dolma lafları mı kıyaslıyorsunuz?
Melo-fndkc Nurkoylms doktorum kalp atış hızından erkeğe yakım demişti. Çin takviminde bi yerde kız bi yerde erkek çıktı. Kızım doğmak üzere 😍🥰
anapanda12 Nurkoylms çin takvimine göre oğlum kız doğacaktı kızım oğlan olacaktı çok da doğru değil bence
Cigerekacankedituyu Çift yumurta ikizleri farklı cinsiyettelerse herhalde farklı aylarda dölleniyorlar. Çünkü çin takvimine göre aynı cinsiyette olmaları lazım???
Zeynepozcan Anneyimbennanne tamam o zaman doktorlara doğum için de gitmeyelim doktorlar yüzünden doğumu kötü olanlar var diye
Sena00 Çin takvimi doğru olsaydı herhalde hiç kimse cinsiyet merakı için doktora gitmezdi 😁 benim bütün hepsi erkek gösteriyordu kızım olacak yalan yani
Anneyimbennanne Zeynepozcan Ne alaka canm insan olarak heyecnlanyrz bian önce cinsiyet öğrenmek istyrz o yzden byle şeylere basvuruyorz. 😄Siz hiç yapmadınız mı ?.
Ozalp19 Nurkoylms ilk hamileliğimde 2 hastane 2 doktor yanıldı kız denildi doğumda kucağıma bi aldım erkek Çin takviminde de erkek çıkıyordu tabi inandığımdan değil ama iyi ultrasonu olan farklı doktorlara gitmek lazım bence
pandasever Anneyimbennanne canım ben heyecanını anlıyorum senin..ablam yengem ben çin takviminde üçü müze de tuttu. Erkek gösteriyordu iki yeğenim erkek şuan bende hamileyim oğlum olacak nasipse. Allah’tan başka kimse bilemez tabiki ama. İnsan öyle ister istemez bakıyor.