Nur_50 yldz-asaf canım mantar İçin doktorum ev yoğurdu ve ev turşusu önerdi birde kefir içtim aç karnına 1 hafta olmadan düzeldim.
Ozge_saari yldz-asaf Kesinlikle kuru dut çayı içmelisin :) Ben ne yaptıysam ne ilaç kullandıysam geçmemişti doktorumun da tavsiyesiyle kuru dut çayını içtim ve şimdi çok rahatım hem gebelikte de kullanabilirsin:)
Mine9166 yldz-asaf sirkeli su denemiştim bende hiç bir işe yaramadı travazol aldım eczaneden o rahatlattı ama içten cözulmedigi için geçici çözüm oluyordu. Dra gittim fitil verdi hemen kesildi boşuna kendi kendime kesmeye çalışmışım.
yldz-asaf Yapıyorum onu okumuştum doğal en azından diye ama uzun sürmüyor tekrar geliyor. Gebelikten önce krem kullanıyordum ara ara olursa şimdi tereddüt ediyorum bi zararı olur mu diye
Erden37 Bende de aynı sorun oldu çok fena bir haldeyim bana sa travazol krem vermişti doktorum kaşıntın olduğu zamanlarda sür kaşıntı bittiğinde ilacı bırak demişti
yldz-asaf İlk 3 ayda önerilmiyor Muş evde zalain vardı oda muadil gibi bişey travazola onu kullandım artık gerçekten dayanılcak gbi değil umarım bir sorun oluşturmaz tek seferlik yaptım