Rubyyigit Arkadaşlar 38+4 oldum kuyruk sokumu ağrım var ve bacaklarıma da yayılıyor. Kasık ağrım da 5-10 saniye sürüp gelip gidiyor. bebeğim de bir o kadar hareketli şu an. Sizce doğum sancısı mıdır? Sizlerin doğum belirtileri neydi acaba?
Bulbulyuvasi Rubyyigit açılman nişanın vs var mıydı canım? Ayrıca kaç dakikada gelip gidiyor ve şiddeti önemli? Daha önce yalancı sancı yaşadın mı bilmiyorum ama kıyasla bakalım onunla nasıl
qwerty2 Rubyyigit ishal olduğunda karnında minik ağrılar oluyor ya benim öyle başlamıştı. 20-30 saniye sürüyor sonra geçiyordu. Gün içinde aralıkları 8 dakikada bir olmaya başladı ağrı da 1 dk falan sürüyordu.
Aynalgl Rubyyigit benim de öyle ama geçen haftalarda da boylr olmuştu drum yalancı sancı demişti gerçek sancı olsa düzenli aralıklarla olur anlarsın dedi
gulsahtky Rubyyigit tecrübeli değilim ama yalancı sancılar dinlenince geçiyor. Doğum sancısı dinlensen bile geçmez diyorlar. Duş alınca filan geçmiyorsa doğum olabilir. Bir de belden kasığa doğru geliyormuş. Düzenli nefes egzersizi yapabilirsin yürüyüş vs. Geçmezse doktor bence
Rubyyigit Bulbulyuvasi nişanım bir hafta önce falan şeffaf sümüksü şekilde geldi fakat daha önceki ağrılarım hep 10 dk falan sürüp geçip bitiyordu. Bu sancı hafif ama sürekli devam ediyor pek ara vermiyor gibi o yüzden ayırt edemiyorum…🥹
Bulbulyuvasi Rubyyigit belki açılman vardır canım gidip bir baktırsana acile Allah korusun bir sey olmasın size 🥺🥺
Rubyyigit qwerty2 qwerty2 benim de büyük abdestimi yaptıktan sonra giren ince sancılar gibi oluyor sancılarımmm yani çok şiddetli diyemiyorum
Rubyyigit Bulbulyuvasi ben de açılmam olmasından endişeleniyorum aslında bazıları diyor ya açılmam vardı sancım yoktu diye.. en iyisi bi hastaneye uğrayıp rahatlamak sanırım