Meldaaltunyurd Merhaba aranızda yeniyim reglim 4 gün geçti beta hcg cuma günü yaptirdim 66.0 çıktı şimdi kaç haftalık oluyoruz son reglime göre 4.hafta 5 günlük ama betaya göre kaç
Semisko Meldaaltunyurd Benimde adetime 4 gün varken 32.3 çıktı. İkinci test için pzrtesiyi bekliyorum
F1903 Canim hayrli olsn oncelikle, beta hcg ile gün hesaplamasi yapilmaz, adet tarhine gore 4+5 ise o kdarlik hamilesin, gec döllenme gibi bi durum olursada bu ultrasonda snradan otururr 🤗
Meldaaltunyurd F1903 teşekkür ederim canım yarın tekrar kan verecem iki katına çıkar inşallah kimyasal gebelik falan değildir
aysgldlrl67 Semisko benim arkadasm adet günü yaptı 25 çıkmıştı. Şimdi bebeği 5 aylık doğurdu yani 😊😊 InşaAllah siz de de vardır
Meldaaltunyurd Semisko gittim cnm ben acile allaha şükür değilmiş ilk 66 çıkmıştı şuan 103 doktor gözünüz aydın kimyasal gebelik değil dedi
Deryayilmazkahraman Benimde adetime 4 gün kala hızlı sonuç veren test ile hamile olduğumu öğrendim aynı gün kan verdim 306 çıktı.2 gün sonra yani adetime 2 gün Kala tekrar kan verdim çok şükür 828 çıktı.persembe günü doktoruma gidecem ama ondan önce bı kan daha vermek istiyorum yarın tekrar kan vericm şuan 4+3 gün diye gözüküyor. Rabbim bebeklerimizi sağlıklı bı şekilde kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Tuba44 Iyı gunler benım ilk gebelıgım adet donemıme daha 4 gun vardı hamilr oldugumu ogrendım ılk kan sonucunda 5.65 cıktı 3 gun sonra tekrardan gıttım 32.75 cıktı gebesınız dedıler herhangı bı sıkıntı varmı degerlerde