duygunaydn Lütfen çok önemli bilgilendrrssniz 37.haftadayım şiddetli bel ağrım oldugu için dikktszlgme geldi eşimin bir jeli var agrısı oldugunda kullndgı thermo sulidin diye birkaç kerebelime sürdürdüm sonra okydumki hamileliğn son 3ayında kullanılmamalı diye çok korkuyrm bir zarar vermişmymdir bebegime 😢😢
Dilekkkk duygunaydn bi ihtimal ama bu kadar tedirgin olma kuzum sonuçta hastalanınca mecbur kalınca içilen verilen ilaçlar var onlar gibi düşün bundna sonra dikkat et mutlaka doktoruna yarın yaz sor yine için rahat eder
duygunaydn Dilekkkk inşallah canım ya yarın direk sorucam ister istmez tedirgin oldum birden kötü baey olmamıstr inşallah
Pszge Annem bana hamileyken neler neler içmiş ne iğneler vurulmuş eşim dalga geçiyo biz kafadan noksanlığın var diyo 🙂 şaka bi yana olmaz inşallah birşey kremler de kana karıştığı için ciğerlere geçtiği için etki yapabilir ama hemen öyle çocuğa geçmez merak etme p.tesi dr a git inşallah
duygunaydn Pszge inşallah canım ya valla böle sorumsuz birsey yaptgım için kızdım kendime herswyi arastır bakardım ama agrıdan kendime çareler aradım hiç dikkat etmedim 😢
Pszge duygunaydn yanlışlıkla neler yapılıyor allah koruyor meleklerimizi inşallah 🤲 bende çok pinpirikliyim başım ağrısa bile elli kere sorarım eşime içiim mi diye 🙂