Ozdbtl Herkese merhaba; 33+2’yiz.. Bugün sanırım fazka yürüdüm inanılmaz kasık,bacak ve bel ağrım var :( Saatlerdir yatıyırum ama hafiflemedi Bile :( Baska önerisi olan var mı iyi gelebilicek ?
Nazli_cvk55 Ozdbtl ah ah bende 35+3 bayramda ayakta kalmaktan belim koptu cidden kramplar ağrılar da cabası duş alıp 5-6 saattir yatıyorum bi tık daha iyiyim çok geçmiş olsun yormayın kendinizi 🥰
EbrKzlky Ozdbtl ılık bi duş al bacaklarını havaya dikerek yat kan dolaşımın hızlandıkça ağrın hafifler inşallah, ayaklarının altına sıcak torbada iyi gelir belki
Ozdbtl Zulalg teşekkür ederim.Ayağa kaldırmıcak kadar bir ağrı ama ılık duş almaya calısayım haklısınız
Ozdbtl dilay_06 Evet içiyorum , magnezyum da alıyorım ama sanırım bugün çok yürüdüğümden böyle oldu :(
Ozdbtl trkgleyla Evet magnimore plus diye bir magnezyum alıyorum sanırım bugün çok yürüdüm benim doktorum bana yürüme demişti o yüzden böule oldu :(
Ozdbtl Nazli_cvk55 tesekkur ederim size de gecmıs olsun :( Ben de umuyorum ılık duş iyi gelir,dayanamazsam parol alsam mı acaba diye dusunuyorum