Shnern Feridealbayrak allah analinbabali buyutsun canim kendini iyi hissettiginde dinlemek isterim dikkat et
Mrvtmr Shnern valla benim ağrı eşiğim düşük ve korkaktım ama dayandım o sancıya sadece insan cok yoruluyo sonunda dedim yeter götürün hastaneye beni bitsin
Asyam92 Shnern Gel nst ye baglayalım açılman var mı bakalım ddi ama bnm ahım şahım bi sancım yok korkuyorum gitmeye kararsızım ya gidip gitmemekte şimdi giderim açılmam az olur suni sancı verirler diye cok korkuyorum kendi sancımın gelmesini beklesem hata mi etmiş olurum cok kararsızım 😞
BuketEsenolu Asyam92 bence gidin ve doktoru bu İsteğinizi belirten mikrop kapma gibi bir durum olmasın allah korusun gidin muayeneniz olun baksın şu anda gerek yoksa evinize gidip evde beklersiniz bu benim fikrim 😊
Shnern Asyam92 bende gittim sancim yoktu en son pazartesine yatis yapacakmis ozaman 40+3 oluyor suni verirler sanirim korkuyirum bende ya
sburc36 KrMuratule ishal normalmiş bende oluyorum 39 haftalık hamileyim bebeğin kolay olması için bagirsaklar temizleniyormuş Dr öyle soyledi
sburc36 Valla ben vajinal muayene olmadım açılma varmı yokmu bilmiyorum 39 haftalığım akıntı zaten az az hep vardı çoğalma falan olmadı sancı da yok bakalım ne olcak bekliyorum günüm 27 Ocak son allah hepimizin yardımcısı olsun
Asyam92 Shnern gittim canım bnde nst de sancım cıkmadı ama 2 3 cm açılmam olmus eve gönderdi ağrın artarsa gel ddi
Shnern Mrvtmr bendede simdi sanci yok canm en son pazartesi gunu gel yatisini yapariz dedi 40+3 oluyorum ozaman naoacagimi sasrdim insallah kendi sancim ve acilmam olur