MucizemMart senaunuvar kumaş olarak nasil acaba onuda soruyum polyesterse bebege saglikli olmaz pamuk yada keten yaziyormu?
senaunuvar MucizemMart elit keten olarak geçiyor bakmak hiç aklıma gelmemişti ama siz söyleyince baktım ketenmiş kumaşı kapitoneli gibi zaten
ElaytA MucizemMart elele baby elektrikli ana kucagi aldik denedik guzel gorunuyo ama daha bebisi bekliyoruz onda denemedim nasil olur severmi bilmiyorum. Bekliyorum heyecanla 😍
anneoluyoruuumm16 senaunuvar caniiiimmm Allah razı olsun ay hepimiz nasipleniyoruz arayıp bulamadigim şey buymuş fiyatı da efso
senaunuvar anneoluyoruuumm16 ayy ne demek yararlı olduysa ne mutlu bana 🥰 bende çok araştırmıştım inşallah sizde memnun kalırsınız tam bir fiyat performans ürünü dedikleri bu olsa gerek diye düşünüyorum
Busraakay_26 MucizemMart bugün bimdem pier cardin aldım fiyatıda 1200 dü akşam kullanıp haber vereyim bu baby jörn muadili diye aldım görünüşü dokusu güzel Elektrikli almayı düşünmedim çevremde kim kullandıysa memnun kalmamış
MucizemMart Busraakay_26 oys güle güle kullansin minnak ismi ne benimde kız olcakda büyük ihtimal ama degisebilirmis