Benim minik prensesim gelmeye hiç niyetli deildi doktorumuz 41de suniyle başlatalım doğumu demişti
Ama benim minik prensesim annesine kıyamadı kendiliğinden gelmeye karar verdi
Dün sabah yani 29 haziranda hafif hafif ağrılarım vardı ve bunun diğer hiçbir ağrı gibi olmadığının farkındaydım
Büyüklerimize bayramlaşmaya gittik saat 5 gibi eve geldik evde sancı çekmeye başladım dk tuttum ve 4 dk da bir geliyordu ve nefes kesiyodu bunun farkındaydım
Akşam 8e kadar evde çektim sancımı ve ağrı gelirken sürekli çömeldim hareket ettim sıcak su tuttum belime
Hastaneye geldim saat 10 civarıydı yatış yapıldığında
3cm açıklığım ve düzenli sancılarım vardı yatışım yapıldı odama çıktım ağrı geldikçe pilates topunda daireler çizdim eşimde yardımcı oldu yürüyüş yaptım yürürken bacaklarımı karnıma doğru çekiyodum aradan biraz geçti 4 cm oldu biraz daha geçti gece 5cmdi ağrılar geçtikçe uyumaya çalıştım sancı geldiğinde uyanıyodum ama geri uyuyodum kendimi enerjik hissetmek için buna ihtiyacım olduğunu biliyodum daha sonra 6 cm oldu aradan çok kısa bi vakit geçti ve 9 cm oldu ebemin talimatıyla klozete gittim ve ağrım geldikçe ıkındım alıştırma olsun diye daha sonra yatağa geçtim ve artık 10cm olmuştu kendimi şartlamıştım asla bağırmıycaktım ve öyle yaptım kendimi kızıma odakladım ebelerim çok destek verdiler çok güzel yapıyosun sen çok güzel bi annesin diyerek ve daha sonra 2 3 ıkınmaya benim güzeller güzeli meleğim 9.46 da koynumdaydı o anı anlatamam muhteşem ötesi bi duyguydu şuan prensesim yanımda uyuyo çok şükür annesini yormadan geldi meleğim😍🥰
Buraya kadar okuyanlara çok teşekkür ederim
Sorularınız varsa cevaplamak isterim🥰