Yenibirii Duyulurum bosver canim cikar gitsin benim yedek bol gelen alyansim olmasa hic takmazdim zorlamaya gerek yok sisiyoruz😂😂
edkrcy Duyulurum İnşallah ama ayaklarımda oldu malesef hiç birşeyim yoktu 2-3 haftadır ayaklar davul oldu bacaklarım mosmor yırtık oldu
_nigarr24_ Duyulurum Benim yüzüklerimin hepsi 1-2 ölçü büyüktü. Şimdi hiç biri olmuyor. Giriyor ama çıkmıyor,zorla çıkarıyorum😄O yüzden takmıyorum yüzün falan. Zaten ilk günden beri takmıyordum,sadece dışarı çıkarken
NisaSevgili Duyulurum valla benimde parmaklar az erken şişti 23 de bıraktım ben boynuma kolye gibi taktım kilo verince devam artık bi baktım parmağım morarıyordu nerdeyse :)
Tbayram Duyulurum Ben alyansımı ince ve taşlı tercih etmiştim çok içime sinen bir yüzüktü ama taşı düştü yaptırdık bu sefer de kırıldı çıkartmak zorunda kaldım. Tek taşımda ödem ve aldığım kilolar yüzünden olmuyor artık parmağıma haftamı hatırlamıyorum ama sabah şiş parmakla o yüzükle uyanmak çok canımı sıkıyordu.
Duyulurum Damla ahhhahah evet bir gecede şişer diye korkuyorum 🥺 ilk gebeliğimde ellerim bir gecede şişmişti gerçekten ve çıkarmakta çok zorlanmıştım. 38′den sonra diye hatırlıyorum. Burada sordum çünkü merak 😄
Minis122 Duyulurum ben takiyorum dun hastanede yatarken cikardim parmaklatim sisti heran sezeryana girme ihtimali olunca hastanede taktirmiyorlar. Birde parmaklar sisince cikarmaam falan die bugun hastaneden ciknca geri taktim
2kedi1beybi Ben evlendikten sonra da kilo aldığımı için alyansım zaten zar zor oluyordu Bi de hamile kalınca 4. Ayımda çıkardım alyansımı 😄