Mabelciko Hanımlar ilk hamileliğim ve 10. Haftaya girdim pembe bir kanama gördüm biraz bel ağrısı da yaşıyorum doktoruma henüz ulaşamadım sizce normal mi
KumCi Mabelciko ben de 13.haftamda hem idrarıma karışık hem de peçetede pembe kan gördüm acile koştum doktor hamileliğin her evresinde kadınların bazıları bu durumu yaşıyor sebebini bilemiyoruz önemli olan şiddetli ağrı ve beraberinde kanama geçiriyor olursanız hemen gelin dediler eve gönderdiler beni bebiş de iyiydi çok şükür
Zeyno19 Mabelciko pembe kanama normal olmuyor sen ihmal etme canim bi acile git onlem alirlar enazindan cok gecmis olsun sıkıntılı bisey cikmaz insallah
Mabelciko AleynaResul yani kanama bile diyemiyorum vajina akıntısıyla geldi pembemsi çok hafifti daha da görmedim ama gidicem yine de
Duygu_nur52 Benimde 8. Haftamda gördüm kahverengimsi acile doktora gittim bu dönemde kahverengi kan yerleşme kanaması rahim genişliyor dedi ama bizim için kırmızı kan önemli dedi ama genede doktora mutlaka gitmelisin bana iğne verdiler 5 gün yapacaklar bakalım
AleynaResul Mabelciko bende 3 haftalıktı aynı şeyi yaşadım hamile olduğumu yeni öğrenmiştim sonrasında gelmedi ama senin haftan ilerde yinede temkinli olmak gerekir Allahın izniyle bişey olmaz 🤲🏻
Mabelciko KumCi teşekkür ederim içimi rahatlattınız gidicem ama bende sağlıkla kucağınıza alın inşAllah ❤️
seacn Dün benden de geldi, daha öncede kahverengi leke gelmişti doktor progestan verdi onu kullanıyodum öyle görünce hemen fitil olarak aldım daha sonra geçti sizin dediğiniz gibi çok açık bi pembeydi hastaneye gitmedim nöbetçi kadın doğum yoktur diye
Btlabk Mabelciko bendede 8. Haftada oldu doktor yerleşme kanamasıdır dedi panik yapmayın sonra keseye falan bakıyorlar kesede bir bozulma yok dedi