Selim_Alparslan Kızlar bugün sabahtan akşama kadar ayaktaydım çok nadir dinlendim ve akşam üzeri arabayla 40 dakika kadar seyahat ettim annemlere geldim . Şuan bel ağrısından mahvoldum bebeğim hareketli sizce neden oldu ilk defa belim bu kadar şiddetli ağrıdı. 😞 23+1 haftalığım
Kadirvemalik Stres yapma canım ama o kadar kendini yormamak gerek küçük daha bebegin. Uzan dinlen iyice ayaklarının altında bi yastık koy bakalim allah büyük dinlen iyice kanaman falan olmadığı sürece bebegin hareketli ise bişey olmaz allahın izni ile. Kendini o kadar yorma
Selim_Alparslan Kadirvemalik zaten 1 haftadır stresliydim kuzum çok şükür kanamam yok ama gerçekten çok yoruldum yokuş çıktım 4 kat merdiven çıktım bayağı yürüdüm 😭
Serapca Selim_Alparslan neden böyle bir şeye gerek duydun anlamadım sonuçta hamilesin her şey ile karşılaşabilirsin dikkat etmen gerekiyor ki vicdanen rahat olasın bi duş al sıcak su ile ayaklarını yukarı kaldırıp uzan rahatlarsın 🤗
Selim_Alparslan Kadirvemalik karşıya geldim annemlere canım , normalde kontrolüm Cumartesi günüydü , ama geçmezse eğer Çarşamba günü giderim