Sanathanim Merhaba kızlarrr 💘 29. Haftadayım ve aşırı ayaklarımın altı hem ağrıyor hem yanıyor.. doğum korkunuz başladı mı? Bana gelip gidiyorlar .. Bazen kendimi teselli ediyorum bazen de doğum sancısı nasıl bir şey gözümü korkutuyor hoff
peri5860 Sanathanim Şu an 30+3 haftalık olduk valla ateş basmaları oluyor terleme oluyor yatamama başladı. Tek bebiş sağlıklı olsun da az zaman kaldı hepsi hallolur
berenmomss Sanathanim bende 29. Haftam ama hiç yok ağrı yanma vb uykularım rahat ve düzenli doğumdan da hiç korkmuyorum sadece kucağıma almak için sabırsızlanıyorum heyecanlanıyorum 🤍
Asyos34 Sanathanim normal hormonlar ışte bende bacaklarım kalça taraflarım ağrıyor ara ara soda içiyorum her gün 1 tane iyi demişti doktorum magnezyum açısından
Ilosunuz1 Sanathanim yok söylemedim valla bayram girdi araya gidemedim 🥺 ileriki günlerde gidip soyleyecegim
peri5860 Sanathanim Henüz yok sadece tecrübesiz olduğum için sık ultrasona girdim onun stresi var 😔 Korkuyorum soru sormaya bile gitsem USG ye aldılar. Anlamış değilim doğum korkum yok şükür henüz ve istediğim normal doğum buradaki pozitif doğum hikayeleri okuyorum onların olumlu etkisi oluyor tabi
Mervekim Gece sağa sola dönmekten uyuyamıyorum sadece 34+4 🥲 karnım çok yoktu birden şişti çok ağırlaştım🥲 hiç ayak yanmam olmadı ama çabuk sıcak basıyor 😅
Sanathanim Mervekim benmde 5. Aydan sonra şişti karnım. Tek karnım var bol giyince hamilelik olduğumu anlamıyorlar 😂
miniklerinannesii00 Sanathanim benimkiler 10 hafta 2 gün oldular ama geceleri benimde ayaklarım yanıyor. Bende kucağıma sağlıkla almak istiyorum.
Mervekim Sanathanim benimde öyleydi ama 30.haftadan sonra bol giysem de olmuyor😅 bazen diyorum keşke uyusam uyansam 40 hafta bitmiş olsa tükendim 😄
Dilek1903 Bulbulyuvasi benimde son 7 😂 inan bende artık sağ salim bir an önce gelsin istiyorum normal bekliyoruz o kadar yoruldum ki son haftalardan uyuyamak sürekli sıcaktan sırılsıklam ter olmak yordu
aslanprenses_ Haftamdayım uyanınca üstüne bile basamıyorum ayaklarımın. Sonra yavaş yavaş geçiyor. Ayakta durunca da hemen ağrımaya başlıyor.
Sanathanim aslanprenses_ evet özellikle sabah kalkınca nasıl ağrıyor. Sanki dün aralıksız yürümüşüm gibi
Sanathanim Bulbulyuvasi normal doğum için böyle gün veriliyor mu? Bi anda sancı tutup gidilmiyor mu? Yoksa suni sancı mı verilecek