Bulbulyuvasi N0163 gaviscon + hıyar yoğurtla karıstır iyice rendeleyip üstüne kekik koy kesiyor. Benimde hala yanıyor alev alev çaresi yok baska 🥴
Zulalg N0163 gaviscon ve sol tarafına yatmaya çalış hep biraz yüksek bir yastıkla direkt fayda görürsün. İlaçsız sola yatmak bile çok farkediyor
Bulbulyuvasi N0163 canım son 8 günüm… Hala aynı derecede yanıyor. Su içsem diyorum daha fena iki günde bir eve hıyar alıyoruz. Başka hiçbir şekilde kesilmiyor dinmiyor da. İnşallah yardımı olur. Rennie ve talcid var tablet olarak onları da kullanabilirsin 🫶🏻
yagmurveyerdeniz N0163 yatmadan 2-3 saat önce hiçbir şey yiyip içmeyin su dışında. yatmadan önce de bir çay kaşığının yarısı karbonat ile 4-5 yudum suyu karıştırıp için. benim cayır cayır yanan midemin şikayetini bıçak gibi kesti bu yöntem hem de herhangi bir zararı yok
crazymommy N0163 Ben 5. haftadan beri çekiyorum su içsem yanıyor 🥲🥲 Bulduğum en kesin çözümler (Pronat/Rennie/Gaviskon şurupları doktor 8 kaşık içebilirsin dedi direk kesiyor) Naneli sakız , çiğnediğim sürece midem asla yanmıyor.
Biyologannee N0163 ben 27 Haftadayim daha ama ayniy midem çok kötü gaviscon şişeyi dikliyorum artık ama yaramıyor. Sabahları uyanınca süt denedim o biraz iyi geldi gibi ılık süt